fbpx
/

Interijer: Maja Šuput pokazala kako je uredila sobu za sina

Poznata pjevačica Maja Šuput je na svom Instagram profilu objavila video u kojem se mogu vidjeti pojedini dijelovi sobe njenog nedavno rođenog sina Blooma.

Naime, na vratima je zlatnim slovima ispisano njegovo ime, a u unutrašnjosti preovladavaju bijeli i svijetlo plavi tonovi, dok su zidovi ukrašeni čarobnim crtežima.

Podsjećamo, Maja je Blooma rodila prije nešto više od mjesec dana, a upravo su trudnoća, a zatim i period nakon rođenja sina glavne teme o kojima govori na društvenim mrežama.

Bok ekipa, konačno da se i ja javim… Nakon što ste mjesecima , htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve ( ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su bas jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom – napisala je Maja ispod jedne od objava.

Pogledajte kako izgledaju pojedini dijelovi Bloomove sobe.

(Index.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Inspiracija su joj suprug i sin: Meghan Markle objavljuje knjigu za djecu

Naredna priča

Poznati teniser očekuje drugo dijete

Najnovije iz BEBE

-->