fbpx

Sharon Stone o gubitku starateljstva nad sinom: Ništa nije bilo važno, samo da mi ga vrate

Poznata glumica Sharon Stone je u intervjuu za magazin Saga govorila o jednom od najtežih životnih perioda kroz koji je prošla.

Naime, ona se 2004. godine razvela od novinara Phila Bronsteina, nakon čega je uslijedali borba za starateljstvo nad sinom Roanom. Ta borba je trajala četiri godine, a činjenica da je starateljstvo dobio Phil poznatu je glumicu u potpunosti slomila.

Nakon što sam izgubila primarno starateljstvo nad Roanom, nisam mogla funkcionisati. Samo sam ležala na kauču. Bila sam tako vraški umorna. Samo sam pakala. Nisam se mogla skoncentrisati ni na šta, osim na pomisao da sina ponovo držim u naručju. Ništa drugo nije bilo važno, samo da mi ga vrate – rekla je ona.

Naime, Sharonin sin je tada imao osam godina, a glumica je o ovome tek sada progovorila jer je potpisala sporazum o neotkrivanju informacija koji je tek istekao.

Podsjećamo, Sharon je sa bivšim suprugom bila u braku od 1998. godine. U tome periodu je imala je tri spontana pobačaja, a sina su usvojili 2000. godine. Samo godinu poslije toga je doživjela moždani udar koji joj je u potpunosti promijenio život.

(Gloria.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Aida Beširević predlaže za Kidsinfo: Sadržaji, izleti i aktivnosti za porodice iz Bihaća

Naredna priča

Danas mu je treći rođendan: Kate i William objavili novu fotografiju najmlađeg sina

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->