fbpx
//

Prva fotografija iz porodilišta: Poznata blogerica rodila sina

Poznata influenserica Sara Džodžo Stevović rodila je drugog sina.

Ovu informaciju je objavila na svom Instagram profilu. Naime, ona je postavila fotografiju na kojoj se vide bebine noge, a ispod je napisala emotivnu poruku.

Zdravo čuedesni svijete. Juče, 19.04.’21., sa svoja 4050 gr i 53 cm stigao sam prirodnim putem. Mamu i tatu sam očarao i obojio im svijet najnježnijim bojama. Znate, još samo dva spavanja i onda ću da upoznam i mog brata Atanasija. Mama mi samo o njemu priča. A sada idem da nastavim da ručam, spavam i mazim se, jer to je sve što ja sada znam i želim – napisala je Sara.

Podsjećamo, Sara već ima starijeg sina Atanasija, a za naš portal je nedavno govorila o trudničkim danima i porodičnoj svakodnevici.

Majčinstvo me učinilo zrelijom i samopouzdanijom. Postala sam odgovornija i mnogo više razumijem, a samim tim imam i više empatije za ljude oko sebe – rekla je, između ostalog, ona tada.

Cijeli intervju sa Sarom pročitajte ovde, a u nastavku pogledajte video u kojem je pokazala šta je to ponijela u svojoj torbi za porodilište.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Epidemiologinja, pedijatrica i predsjednica Vijeća roditelja KS: Da li je trebalo vratiti djecu u škole u toku trećeg vala pandemije

Naredna priča

Poznati glumac o borbi porodice s koronom: Virus nije zaobišao našu bebu

Najnovije iz BEBE

-->