fbpx
/

Bivša bh. misica objavila prvu fotografiju kćerke: Ovo je naša Marija

Jelena Karagić Vasić, Miss Earth BiH za 2017. godinu, na svom je Instagram profilu objavila prvu fotografiju kćerke koju je rodila prije nešto više od mjesec dana.

Ovo je naša Marija – napisala je, između ostalog, Jelena ispod kćerkine fotografije.

Jelena je kćerku dobila s partnerom Slobom Vasićem.

– Anđele mamin, ovo je naš prvi susret. Namučile smo se obje da sretno dođeš na ovaj svijet i isplatilo se. Iako je bilo mnogo teških trenutaka, kada sam te uzela u naručje shvatila sam, napokon, kako izgleda moj svijet. Bio je prazan bez tebe, neispunjen. Jedva čekam svaki momenat s tobom, svaki dodir, svaku suzu, svaki smijeh… Snago moja! Tvoj tata i ja od danas živimo za tebe. Dobro nam došla, naša Marija – napisala je, između ostalog, ona nakon porođaja.

Podsjećamo, Jelena je za Kidsinfo magazin je govorila o trudničkim danima.

– Roditelji su me uvijek učili i svojim primjerom pokazivali da je porodica sve u životu i da je to najveći i jedini blagoslov koji mogu da imam. Od trenutka kada sam saznala da ću biti majka sam promijenila svoj život iz korijena. Sve se mijenja i sve, već sada, prilagođavamo djetetu i sigurna sam da joj ništa neće faliti i da će biti najvoljenije biće na svijetu – rekla je, između ostalog, ona.

Cijeli intervju s Jelenom pročitajte ovde.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Lejla Šebić o praktikovanju zdravog načina života: Mora postojati red i dobar balans

Naredna priča

Bearents, domaći brend ručno izrađenih igračaka: Pokloni koji će se čuvati i voljeti zauvijek

Najnovije iz BEBE

-->