fbpx

Slađana Ikić, poznatija po Instagram profilu „My Bosnian Home“, proslavila prvi rođendan sina: Konačno svi na okupu

Slađana Ikić, vlasnica jednog od najpopularnijih Instagram profila u našoj regiji “My Bosnian Home”, proslavila je prvi rođendan sina u okruženju najmilijih i toplini svoga foma. 

Bilo je odlaganja. Bilo je lockdown-a, bilo je kiše, bilo je i snega. Puno oblaka i ni malo sunca. Bilo je i temperaturice i muke oko zubića. Ipak, prvi put za godinu dana smo se koliko-toliko okupili“, napisala je na Instagram profilu uz objavljenu porodičnu fotografiju. 

Nije krila oduševljenje zbog toga što su porodica i prijatelji nakon duže vremena na okupu. 

„Konačno bake i deke na jednom mestu. Konačno najuža porodica i prijatelji na jednom mestu. Malo muzike, odlične hrane, divnog ambijenta i puno smeha. To je ono što nam je svima falilo ovih dana“, istakla je Slađana. 

Zahvalila se svim koji su došli i uljepšali njihovu malu proslavu: „Hvala puno i svima onima koji su učinili da ovaj dan bude savršen, i da ja apsolutno ništa ne brinem nego uživam sa svojim najdražima. Moram ih sve ovde spomenuti, jer su mi zaista svi maksimalno pomogli i imali strpljenja sa odlaganjima i svim neprijatnostima koje se dešavaju kada pravite proslavu u doba Corone“. 


Prethodna priča

Proljetni šoping DANI u Importanne centru

Naredna priča

Lejla Šebić o praktikovanju zdravog načina života: Mora postojati red i dobar balans

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->