fbpx
/

Proljetni šoping DANI u Importanne centru

Vrijeme je za “Proljetne šoping dane u Importanne centru”! Ovog proljeća pripremili su mnogo zanimljivih dana u Importanne centru! Od 21.04. 2021 god očekuje Vas potpuno novi i preuređeni KONZUM IMPORTANNE sa novim odjelima i proširenom ponudom. Ugođaj kupovine na dan otvorenja upotpunit će muzički hitovi u izvedbi Ine Hamzić. Prve kupce očekuju pokloni a svaka 50-ta kupovina je BESPLATNA. Ne propustite akcijsku ponudu i veliku nagradnu igru. Vidimo se 21.04.2021 godine od 10:00 h! Vaš Konzum & Importanne centar. 

Za vrijeme „Proljentih šoping dana“ donose vam još mnogo iznenađenja. U periodu od 21.04. do 21.05.2021 godine svi posjetitelji ovog centra će imati priliku da u svakom satu ili bilo kojem danu uvijek pronađu drugačije posebne ponude za vrijeme trajanja naše kampanje. Tako da bilo koji dan da posjetite Centar moći ćete kod brendova: CESARS, LINDEX, BLUKIDS SARAJEVO, ULLA POPKEN, TIFFANY i FRIZERLAND na dan reotvorenja KONZUMA (21.04.2021.god) pronaći popust na kompletan asortiman al koji je vremenski ograničen i mijenja se iz dana u dan! Dobro pazite jer ponude su limitirane i traju samo jedan dan! 

Ovaj put žele najavit da Vas čekaju sa još jednim novitetom koji uskoro otvara svoja vrata u ovom šoping centru a radi se o „FRINEDLY FIRE“ poznatoj sarajevskoj esports areni!  “Gaming kultura je postala dio identiteta mladih i drago nam je da smo vodeća firma u gaming sektoru u BIH navode iz kompanije FRIENDLY FIRE“. Tačan datum otvorenja i predstavljanje novog brenda u Centru će se uskoro objaviti na Instagarm stranici Friendly Fire Sarajevo. 

Brendovi CARPISA & CARPISA GO su za period 21.04 do 30.04.2021 godine za Vas pripremili popust od 10% na različite asortimane proizvoda, dok ćete u VICKO BH moći pronaći popust od 20% na cjelokupan asortiman robe, osim na artikle koji su već sniženi a u prodavnici sportske odjeće INN SPORT svaki dan u periodu od 13:00 do 16:00 h čeka vas popust od 20%. U prodavnici PENTI BIH moći ćete pronaći popust od 30% na određene proizvode dok vas u KARE Sarajevo čeka popust od 20% na sve sitne asesoare. 

Idealan tretman za sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za proizvodom koji potpuno regenerira kosu ovog puta vas čeka u Frizerskim salonima KS sa posebnom ponudom -20% na novi tretman „BOTOX ZA KOSU“ ! Tretman će poboljšati vašu prirodnu kosu jer popunjava praznine nastale raznim oštećenjima u strukturi kose, kao npr: ostećenja usljed stalnog feniranja, peglanja, farbanja itd.  Kako bi vaša ljepota bila potpuna ne zaboravite i usluge kozmetičkog salona SELAWY te usluge SUNLIGHT Beauty Studija jer vrijeme je za solarij! 

Kako dame sigurno nisu jedine koje žele posjetiti Centar u periodu „Proljetnih šoping dana“ u prodavnicama UNI-EXPERT d.o.o ćete moći pronaći posebne ponude i pakete pri kupovini dok u prodavnicama UNIVERZALNO.com čeka Vas veoma bogata ponuda telefona i IT tehnologije. 

Za sada otkrivaju samo jedan dio naših ponuda tokom „Proljentih šoping dana“ te vam poručujemo da i u svim drugim prodavnicama potražite posebne ponude ili popuste koje su vam spremili a sigurno je da ih nećete propustiti jer vas čekaju svaki dan ili svaki sat, stoga budite radoznali pa posjetite prodavnice: La Donna & Alex. Max & Gerry Weber, 
5TH AVENUE Multibrand concept store COCHE BOX, butik MARGO, WATCH LINE-a, INOMA Concept store, UNIPAN d.o.o, TOPSHOP, MUSCLE FREAK, CM – Cosmetic Market, ALP OUTDOOR i drugi a u JUICE&SMOOTHIES vas čekaju sa puno zdravih napitaka i posebnih ponuda na dan reotvorenja KONZUM IMPROTANNE!

Najbogatija ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, NEWS BAR, COFFEE 04 i Caffe Ambient-a trenutno vam je dostupna uz on-line naručivanje kao i sa otvorenim ljetnim baštama. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica AUTOPUTZZER INN za vaše ljubimce na 4 točka ima posebnu ponudu!

Uživajte u novitetima Centra i na društvenim mrežama pratite posebne ponude koje vam spremaju svi naši brendovi! Obavljajte sigurnu kupovinu uz praćenje svih epidemioloških mjera jer „Proljetni šoping dani“ u Importanne centru vam omogućuju to! 

Vaš Importanne centar – Centar modernog življenja 

Prethodna priča

Jasna Bajraktarević, psihoterapeut: Veliki broj suicidalne djece su pandemija u rangu korone

Naredna priča

Slađana Ikić, poznatija po Instagram profilu „My Bosnian Home“, proslavila prvi rođendan sina: Konačno svi na okupu

Najnovije iz RODITELJI

-->