fbpx

Poznati bh. fudbaler: Roditeljstvo nas je promijenilo za 180 stepeni

Poznati bh. fudbaler Anel Hadžić i njegova supruga Alma su prije pet mjeseci dobili sina Rayana, a za magazin “Azra” su po prvi put govorili o roditeljskoj ulozi.

Roditeljstvo nas je promijenilo za 180 stepeni, ali u pozitivnom smislu. Naša misija u životu je naše dijete. Naša ljubav. Naš ponos. Naš Rayan. Život nam se promijenio, što je sasvim normalno, te sve se vrti oko Rayana, ali opet imamo vremena za naše poslove i obaveze, pitanje je samo dobre organizacije – kazali su mladi roditelji.

Alma je otkrila i kako je izgledao njen porođaj s obzirom da se porodila u jeku pandemije.

Porodila sam se u Beču, u privatnoj klinici. Mislim da svaka žena koja prvi put postaje majka ima nekih strahova prije porođaja i nada se da će sve proći bez ikakvih komplikacija. Zaista nisam paničila, a nisam ni znala, ustvari, šta me čeka, jer je svaki porođaj individualan. Anelova i moja velika želja bila je da bude sa mnom od početka do kraja i na našu sreću, uspjelo je. Oboje smo u bolnici morali uraditi test na Corona virus, ali je sve, hvala Bogu, prošlo u najboljem redu – kazala je Alma ne krijući da žele još djece.

Podsjećamo, Anel i Alma su se vjenčali u junu 2019. godine, a ovo je njihovo prvo dijete.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Goca Tržan: Idem na vantjelesnu oplodnju i zato se neću vakcinisati

Naredna priča

K King design: Personalizirane sitnice za velike i male

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->