fbpx

Butik Toddler & Friends: Kvalitetna odjeća domaćih proizvođača za djecu svih uzrasta

Butik „Toddler & Friends“, koji se nalazi na adresi Neznanih junaka 5 u Bijeljini, mjesto je na kojem možete pronaći kvalitetnu odjeću za djecu apsolutno svih uzrasta. Za one kupce koji se ne nalaze u ovom bh. gradu nude mogućnost dostave brzom poštom, a plaćanje proizvoda se vrši prilikom preuzimanja. O ponudi i kvalitetu proizvoda koji se mogu naći u ovom butiku za naš portal govori Željka Simić.

Na početku razgovora nam otkriva kako je došla na ideju da otvori butik za djecu.

Željka: S obzirom da sam zagovornik domaćih proizvoda, počevši od hrane pa sve do odjeće, došli smo na ideju da otvorimo dječiju radnju u kojoj ćemo ponuditi odjeću isključivo domaćih proizvođača (BiH i Srbija), kako bismo ponudili siguran i provjeren kvalitet, a usput i podržali domaću privredu. Smatramo da je na tržištu previše zastupljena uvozna roba koja se, većinom, radi od recikliranih materijala što je jako loše po zdravlje dječije kože, pa i nas odraslih.

Kidsinfo: Šta sve imate u svojoj ponudi?

Željka: U našoj ponudi možete pronaći sve odjevne predmete za sve uzraste djece, od novorođenčeta do uzrasta od 16 godina. Osim garderobe, u ponudi su i pidžamice, dječiji veš, bademantili i drugo.

Kidsinfo: Recite nam nešto više o kvalitetu proizvoda koje prodajete?

Željka: Proizvođače s kojima sarađujemo biramo, prije svega, prema kvalitetu materijala s kojima rade, te se možemo pohvaliti da smo oformili jedan odličan tim od nekoliko brendova s kojima uspješno sarađujemo i kupci su to prepoznali. U pitanju su Toddler, Bambino, Sportstaff, Pom Pom i Fit s kojima smo zaokružili asortiman. 

Kidsinfo: Čime se vodite kada nabavljate robu koju imate u svojoj ponudi?

Željka: Prilikom nabavke robe je svakako primaran kvalitet, ali s obzirom na provjerene proizvođače, on nije upitan. Moram priznati da nam odabir robe postaje sve teži zadatak, s obzirom da su iz sezone u sezonu kolekcije sve ljepše, pa je teško odlučiti koji model uzeti, odnosno da li ga uopšte izostaviti.

Kidsinfo: U martu je aktuelna kolekcija za proljeće. Šta je ono što kupci mogu pronaći u Vašem butiku?

Željka: Kako je došao mart, tako je počela da pristiže i proljećna kolekcija, te u našoj ponudi možete pronaći razne odjevne kombinacije, kako za bebe, tako i za veću djecu. Imamo proljećne jaknice, trenerke, odličnu ponudu džinsa, majica i mnogih drugih odjevnih predmeta. Ono što je bitno je da kod nas svakog mjeseca stiže nova roba, tako da uvijek imamo nešto novo u ponudi.

Kidsinfo: Imate li, možda, neke popuste koji su trenutno aktuelni?

Željka: S obzirom na trenutno loše vremenske uslove, još uvijek je aktuelna i zimska kolekcija koja je na popustu od 20 do 50%.

Kidsinfo: Ko su Vaši najčešći kupci?

Žejlka: Naši najčešći kupci su upravo roditelji koji prepoznaju kvalitet i koji su u nekom ranijem periodu stekli povjerenje u domaće proizvode, te žele da njihovi mališani nose provjerene materijale.

Kidsinfo: Na osnovu Vašeg dosadašnjeg iskustva, šta je ono što roditelji najradije kupuju mališanima kada je o odjeći riječ?

Željka: Roditelji mališanima najradije kupuju razne pamučne stvarčice koje su i najugodnije za svakodnevne dječije aktivnosti. Dosta je zastupljen i džins, kao i nešto svečanije stvari, ovisno o prilici.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Udruženje "Porodice tri plus": Višečlane porodice garant opstanka društva

Naredna priča

Maja Šuput otkrila kako se spremila za porođaj: Skockala sam se

Najnovije iz VIJESTI

-->