fbpx

Slavlje u domu porodice Džeko

Edin Džeko, proslavljeni bh. fudbaler, danas slavi 35. rođendan, a članovi porodice su mu tim povodom priredili rođendansku proslavu.

Naime, njegova supruga Amra je na svom Instagram profilu podijelila objavu na kojoj se može vidjeti da su svi članovi porodice bili uključeni u izradu čestitki i rođendanske torte.

Sretan rođendan najboljem tati na svijetu – napisala je Amra ispod fotografija.

Podsjećamo, Amra i Edin imaju dvije kćerke i sina, a s njima živi i Amrina kćerka Sofia.

Svaki dan donosi nove izazove i zahtijeva adaptaciju na svakodnevne aktivnosti koje djeca imaju. Stalni trud, rad, disciplina i ulaganje u djecu doprinijet će tome da oni izrastu u dobre i zdrave ljude, a uz dobru organizaciju i rano ustajanje to zaista nije toliko teško, pogotovo ako ste neko ko bolje funkcioniše kada ima što više obaveza, kao ja. Sofia je već velika i mnogo mi pomaže oko malih, posebno oko njene mezimice Une, mada i ona zahtijeva određenu pažnju i vrijeme, pa sam, između ostalih zanimanja u kući, često i psiholog. I sama volim da se oko nekih stvari posavjetujem s mojom 17-godišnjakinjom, stoga često kažem da je moja najstarija kćerka, ustvari, već moja najbolja prijateljica. Sretnica sam… – rekla je ona u intervjuu za naš magazin koji možete pročitati ovdje.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Montesori kod kuće: Aktivnosti i igre za djecu stariju od 11 mjeseci

Naredna priča

Zdravlje: Brinete o COVID-19 vakcini ako ste trudni ili dojite?

Najnovije iz Rođendani

-->