fbpx

Proljetni šoping u Importanne centru

U periodu od 05.03 do 05.04.2021 god pozivamo Vas na Proljetni šoping u Importanne centru. Ovog proljeća očekuju vas mnoga iznenađenja, popusti i posebne ponude a uskoro slijedi i veliko proširenje trenutne ponude Importanne centra te otvaranja nekoliko novih prodavnica, stoga će biti mnogo razloga da se družimo ovog proljeća sa vama.

Ovaj put pored posebnih ponuda i popusta u Importanne centru imat ćete priliku da svoju kupovinu u KONZUM BIH obavljate sa više zadovoljstva jer vas čeka velika nagradna igra Konzuma u period od 15.Februara 2021 godine, izložbeni automobil koji je moguće osvojiti u njihovoj nagradnoj igri i sva pravila učešća možete pogledati na ulazu u Importanne centar jer Vaš ljubimac vas čeka. Priliku da obradujete vama voljene osobe imat ćete tokom cijelog  mjeseca Marta a za dan žena 8. marta pripremljene su mnogobrojne ponude i popusti. Iako su uslovi šoping kupovine ograničeni za sve posjetitelje će biti obezbjeđena kontrolisana kupovina sa mnogo dobrih ponuda kao i svih uslova zaštite za vrijeme pandemije.

Za početak proljeća pozivamo Vas da posjetite i pogledate veoma bogatu ponudu brendova CM _ Cosmetic market, INOMA Parfumerija kao i da potražite novu kolekciju brenda CARPISA Sarajevo i CARPISA GO. Vaše mališane koje neizmjerno volite prepustite dječijoj igraonici PIN PON KIDS na -1/Suteren. Neizostavni CESARS Importanne priprema FINALNA sniženja I do 50% a PENTI BIH će pripremit sve ono što jednoj ženi treba.

Drage dame ovog proljeća prepustite se čarima profesionalnog tima Frizerskih salona KS, kao i kozmetičkim tretmanima kozmetičkog studia SELAWY, dok će SOLARIJ SUNLIGHT svakog dana omogućiti da bezbrižno i sigurno dođete do željene boje i tena. Da bi vaša kosa uvijek bila njegovana i lijepa ne zaboravite da FRIZERLAND na 270 m2 ima nevjerovatan asortiman proizvoda za profesionalne frizere kao i za svakog ko ih posjeti… stoga uživajte u kupovini kod njih, otkrijte čarolije mnogih svjetskih brandova koje Frizerland zastupa.

Brendovi Blukids Sarajevo, Tiffany – uvijek ispred, i Lindex Bosna i Hercegovina su spremili veoma bogate i atraktivne ponude. Sve poslovne dame će moći pronaći do sada najbolju i najveću ponudu jakni, kaputa, poslovne odjeće i veliki izbor aksesories-a za ljubitelje urbanog stila u prodavnici La Donna & Alex. Max & Gerry Weber a neprikosnovena ULLA POPKEN prodavnica pobrinut će se da pronađete sve što vam treba za moderne punije dame kao i brojeve 42 +.

5TH AVENUE će se pobrinuti da kod njih pronađete najbolje italijanske brandove Flo&Clo kao i popuste do 70% na farmerice a vaš INN SPORT će Vas obradovati sa veoma velikim popustima na pojedine artikle sportske obuće! Multibrand concept store COCHE BOX na +1/Mezanin Vas čeka sa nevjerovatnih 70 % popusta dok Vam butik MARGO nudi posebnu ponudu stilskih i dizajnerskih komada odjeće. Sve to ne bi bilo tako savršeno da još ne morate pogledati mnogo ljubavnih ponuda u WATCH LINE-a, kao i da u UNIPAN d.o.o parketima ne potražite trenutne akcije parketa koji su idealni za uređenje vašeg doma.

KARE namještaj će Vas svakog dana obradovati sa svojom fenomenalnom ponudom.  VICKO BIH će se pobrinuti da svaki kutak vašeg doma bude upotpunjen proizvodima koji Vam trebaju. Svakako u TOPSHOP prodavnici ne propustite savršene ponude DORMEO & DELIMANO proizvoda a u JUICE&SMOOTHIES baru Ostani SIT I budi FIT.

U MUSCLE FREAK prodavnici pronađite mnogobrojne suplemente za zdrav i efikasan trening. APOTEKE SARAJEVO sa raznovrsnom ponudom lijekova i farmaceutskih proizvoda, dok prodavnica Alp Outdoor Shop-a će Vam ovog mjeseca obezbijediti najbolju ponudu sportsko-alpinističke opreme! UNIVERZALO.com I UNI-EXPERT će se pobrinuti da kod njih pronađete najpovoljniju ponudu telefona i IT opreme.

Najbogatija ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKMAN HOUSE, MARCAFFE, NEWS BAR, SULTAN¨S BAR I Caffe Ambient-a svakog dana čeka na Vas! Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 čeka vas novootvorena Autopraonica koja svake Subote ima promotivnu cijenu za pranje putničkog automobila 9,00 KM, stoga iskoristite je kao i novo radno vrijeme Nedjeljom od 10:00 do 16:30 h kao I posebnu ponudu za 8. Mart, svaka dama će uz pranje svog automobila dobiti poklon iznenađenja.

Dobrodošli na proljetni šoping, uživajte u kupovini!  
Vaš Importanne centar – Centar modernog življenja

Prethodna priča

Primjeri iz Tuzle, Brčkog i Banjaluke: Korona virus ne štedi ni djecu

Naredna priča

Tipično jutro prije škole: Osmi mart u domu Marije Hudolin

Najnovije iz VIJESTI

-->