fbpx

Nadležni upozoravaju: Najavljeno masovno samoubistvo mladih na TikToku

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apelovalo je na sve roditelje da provjere aktivnosti svoje djece na društvenim mrežama, nakon što je zaprimilo obavještenje od Interpola da je na TikToku za danas najavljeno masovno samoubistvo mladih osoba na ovoj društvenoj mreži.

Stoga Ministarstvo apeluje na sve roditelje, posebno na one koji znaju da su njihova djeca aktivna na društvenim mrežama i da imaju profil na TikTok-u, da odmah provjere aktivnosti svoje djece na društvenim mrežama. Takođe da im ovih dana posvete posebnu pažnju, u smislu stalnog nadzora – apeluju iz MUP-a na roditelje.

Iz MUP-a napominju da se prema do sada prikupljenim informacijama, ovaj poziv odnosi na lokalnu TikTok grupu u Rusiji, ali da je ipak u cilju prevencije bilo kakve negativne posljedice potrebna maksimalna opreznost.

Na teritoriji Republike Srpske već se vrše provjere navedene informacije, odnosno da li je bilo evidentiranih prijava da se navedeni ili slični sadržaji dijele – zaključuju u Ministarstvu.

(nezavisne.com, Kidsifno.ba)

Prethodna priča

Moda za mame: Zvezdana Stojaković kao inspiracija

Naredna priča

Video: Preslatka Ena pokazala jednostavne dječije vježbe za svaki dan

Najnovije iz VIJESTI

-->