fbpx

Majka šestero djece: Poznata glumica pokazala šta uvijek ima u torbi

Poznata glumica Angelina Jolie nedavno je dala intervju za britansko izdanje magazina Vogue, a jedna od stvari koju je otkrila je i šta uvijek ima u torbi.

U velikom “mama torbi” nalaze se stvari od djece. “Mama, možeš li uzeti moj mobitel, mama možeš li pridržati moju knjigu”. Puno je toga. Grickalice, mobiteli, majice… Tu je i moj mobitel, sunčane naočale koje su najčešće izgrebane, olovke, zaštitna maska za lice, uljni serum, novčanik, tablete za glavobolju i čokolada. Da, volim čokoladu, to je moj užitak. Nije toliko interesantna moja torba, žao mi je – kazala je ona.

Podsjećamo, Angelina s bivšim suprugom, Bradom Pittom ima šestero djece. Iako, poput brojnih poznatih zvijezda, posjeduje nekoliko raskošnih nekretnina na različitim krajevima svijeta, Angelina, kako to prenose strani mediji, najviše vremena provodi u svom domu u Los Angelesu. Naime, riječ je o vili čija se vrijednost procjenjuje na 25 miliona dolara,  u kojoj glumica živi sa djecom i kućnim ljubimcima. Zanimljivo je da, uz psa, Angelina ima i zeca, te velikog guštera.

Pogledajte kako izgledaju pojedini dijelovi njenog doma.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Video: Deset najljepših mjesta u BiH

Naredna priča

Prvo pojavljivanje: Meghan Markle blista u trudnoći

Najnovije iz VIJESTI

-->