fbpx

Lejla Malkić Alagić: Posljednja sedmica trudnoće

Poznata blogerica Lejla Malkić Alagić uskoro će na svijet donijeti svoje prvo dijete, kćerku. Naime, Lejla je na svom Instagram profilu objavila da je ušla u posljednju sedmicu trudnoće.

Ni sama ne mogu da vjerujem da smo oficijalno u zadnjoj sedmici trudnoće. Često mi ovih dana pišete da svaki dan iščekujete da vas obradujem viješću da se rodila naša krofnica i da vam budem iskrena i ja je iščekujem svakog sekunda, sata i dana. Zadnji dani trudnoće, vjerovatno, svakoj trudnici tako protiču. A onda ima trenutaka gdje sam s Adnanom i pomislim: “Ma neka, polako… doći će ona već”. Prepustim se trenutku i uživam dok smo još uvijek sami… smijemo se kao budale, volimo svaki trenutak i samo nam je trudnički jastuk smetnja, a Bogme i moj veliki stomak da se možemo zagrliti kao prije, ali divno nam je naše društvo, onako u dvoje. I da, ne brinite, pijem čajeve, jedem hurme i laneno sjele, šetam uz stepenice niz stepenice i pojela sam kilograme ananasa i još se nisam porodila. Nisam Nezira koja je pojela dozu ananasa u pola 10 i već u 11 dobila trudove. Vjerujem da sve gore navedene stvari nekim dijelom pomažu, ali u suštini beba će doći kada ona bude spremna i to je sve. Da li će to biti danas ili će pak probiti sve moguće termine, sada mi je već svejedno. Izležavati ću se i spavati kao panda “dok još mogu” – napisala je ona.

Podsjećamo, Lejla je o trudničkim danima nedavno govorila za naš portal.

Obzirom na to da dolazim iz velike porodice oduvijek sam imala želju da se ostvarim u ulozi majke i da što prije osnujem vlastitu porodicu. Iako me od moje porodice dijeli mnogo kilometara, naš odnos je odličan. Čujemo se svaki dan i nastojimo da se viđamo što je više moguće.  Suprugov i moj trenutni život u dvoje je zaista divan, ali će dolaskom bebe, sigurno, postati još ljepši – kazala je ona tada.

Cijeli intervju s Lejlom pročitajte ovdje.

(Kidsinfo.ba)



Prethodna priča

Sarajevo: Djeca u osnovnim školama moraju nositi maske

Naredna priča

Predstava "Mladi u doba korone" u subotu na sceni BNP Zenica

Najnovije iz TRUDNOĆA

-->