fbpx

Sara Bero o najmlađoj kćerki: Ona je moj najveći uspjeh

Nije tajna da je Sara Bero jedna od najpopularnijih regionalnih ličnosti na Instagramu, a njenoj popularnosti su, između ostalog, doprinijele i tri preslatke kćerke, Irma, Ilda i malena Ina.

Naime, Sara je poznata po tome što, između ostalog, javno govori o Down sindromu s kojim su njene starije kćerke rođene, te je učinila mnogo kada je riječ o podizanju svijesti o ljudima s poteškoćama u razvoju.

Mnoge majke su našle snagu u meni. To su mame koje imaju djecu sa nekom smetnjom u razvoju i sada i one imaju profile i rade na njima. Postoji negativni komentari naravno, oni nam služe kao primjer kakvi ne treba da budemo. Ljubomora i zloba su najgora bolest – rekla je ona za portal “Preduzetnica.me”.

Otkrila je i čime se u životu najviše ponosi.

Najviše se ponosim Ininim rođenjem, to je za mene najveći uspjeh u životu. Moja djeca Irma i Ilda i naravno čarobnica Ina koja je došla da upotpuni moj život su moj najveći ponos. Mi smo jedan mali tim koji puno obećava. Od nas se i očekuje da budemo još uspješnije, aktivnije i da mijenjamo sliku o osobama sa smetnjama u razvoju – rekla je ona.

(Preduzetnica.me, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Ivan Ivanović očekuje drugo dijete

Naredna priča

Moda za mame: Darjana Milanović kao inspiracija

Najnovije iz RODITELJI

-->