fbpx

Jelena Đokić: Porodično zimovanje po mjeri jedne od omiljenih influenserica

Ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, Jelena Đokić, jedna od omiljenih influenserica, trenutno se sa članovima porodice nalazi na zimovanju.

Naime, Jelena sa suprugom Ivanom, te dvije kćerke i sinom boravi na Palama, a u zimskim čarolijama uživaju na Jahorini i Ravnoj planini koje se nalaze u neposrednoj blizini.

Joj što volim što sam došao. Djeca ne staju, izmore se, spavaju kao nikad, jedu -metu, bakara i ujak ih pričuvaju… o živote lijep li si. Samo da se zdravo, ali da sam znala i ranije bih – napisala je ona.

Podsjećamo, Jelena je nedavno govorila za naš portal, te je tom prilikom otkrila koliko je izazovno odgajati djecu koja su generacijski bliska.

Moram priznati da je nekad vrlo zahtjevno. Sva sreća, poslušala sam savjet i djecu uključila u sve. Čak je i Marija,  kada se rodila Ivana, bila „pomoćnik“. Zajedno smo se kupale, presvlačile i hranile. Tako i sad njih dvije pomažu oko brata. Znala sam mlađe dijete dojiti, a starijem u isto vrijeme čitati kako se ne bi osjećala ugroženom. Nikada nisam stavila jedno dijete pored mene da spava, a da je drugo odvojeno. Možda će zvučati grubo, ali ne dozvoljavam ni svojim roditeljima, a ni ostalim gostima da, kada donesu poklone, budu podijeljeni. Ako je čokolada, da se naglasi da je za sve. Ne može i ne dozvoljavam da se pravi bilo kakva razlika između njih. Sa svakim djetetom imam dnevno barem po pola sata nasamo. S Nebojšom je to u prijepodnevnim satima, s Ivanom u toku dana kada vodimo „ozbiljne“ razgovore, a s Marijom pred spavanje jer najčešće posljednja zaspi. Tad sam samo njihova mama – rekla nama je tada.

Cijeli intervju s Jelenom pročitajte ovdje.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Vegan trudnica: Šta jedem u toku dana

Naredna priča

Amra, Andrea, Lana i Maid samo su neki od naših sagovornika: Pročitajte besplatan primjerak novog Kidsinfo magazina

Najnovije iz Destinacije u BiH

-->