fbpx

Veliki četvrti: Dalija Hasanbegović Konaković pokazala kako izgleda dječji rođendan u vrijeme pandemije

Novinarka i prezenterka Al Jazeere Balkans Dalija Hasanbegović Konaković na svom je Instagram profilu objavila fotografije kojima je otkrila da je njena kćerka, Kiana Aja, proslavila četvrti rođendan.

Veliki 4. rođendan i mala epidemiološki dozvoljena proslava. Minimalan broj djece, bez ikakvog okupljanja roditelja, u velikom dezinficiranom prostoru s dobrom ventilacijom – napisala je, između ostalog, ona ispod objave.

Ona je u jednom od intervjua, koji je dala za magazin “Azra” govorila o majčinstvu u četvrtoj deceniji. Naime, Dalija je kćerku rodila u 35. godini.

Imam luksuz da se potpuno posvetim svom djetetu i njegovim potrebama, jer mi je svaki drugi aspekt života posložen i nemam žal za izlascima, putovanjima, uzbuđenjima, pravljenjem karijere, profesionalnim dokazivanjem i slično. Za ovih deset i po mjeseci od porođaja samo sam jednom izašla navečer, i to samo na dva sata, na otvorenje SFF-a. Kiana i dalje doji, znači navečer na uspavljivanju bez mame se ne može i meni je važniji i ljepši naš noćni ritual pred spavanje nego bilo kakav izlazak. Generalno mislim da se u prvoj godini života grade temelji i emotivnog i psihičkog i fizičkog razvoja djeteta i prvih 12 mjeseci kćerkine potrebe kod mene imaju apsolutni prioritet – govorila je ona tada.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Od 1. januara nova cijena vožnje Sarajevskom žičarom za bh. građane

Naredna priča

Šejla Muranović za Kidsinfo: Svako dijete treba da ima ljubav i poštovanje svojih najbližih, te toplinu doma

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->