fbpx

K KING design: Radionica u kojoj se stvaraju najljepši pokloni

K KING design je radionica za lasersko rezanje i graviranje nemetala. Riječ je o kraljevstvu kreativnosti koje vodimo muž i ja, a u ponudi imamo impresivan asortiman proizvoda.

Naime, kod nas možete pronaći ukrasne, ali i izvanredno funkcionalne komade pokućstva i predmete za domaćinstvo, ali i one namijenjene djeci. U svaki komad je utkano mnogo ljubavi, a s pažljivo biranim detaljima stvaramo najljepše poklone.

Radimo po narudžbi, ispunjavamo želje kupaca i isporučujemo proizvode širom svijeta. Mi smo brend koji je za kratko vrijeme javnosti predstavio širok spektar proizvoda, a naš najprodavaniji proizvod trenutno je kuća kasica.

Posebnu pažnju posvetili smo stvaranju komada za mališane. Izgradili smo najveselije dječije naselje koje broji preko 150 kuća kasica. Naime, kasica je osmišljena tako da, osim što je lijep i funkcionalan komad, bude i komad za igru. Dijete uz pomoću nje može vježbati finu motoriku, te zaključivanje. Kovanice i papirni novac se ubacuju kroz dimnjak ili rupicu na drugoj strani krova. Vrata se otvaraju, a tu je i mali drveni katanac. Detalje na kućici stavljamo u skladu sa željama mališana, te je svaka kućica unikatna.

Mi postavljamo trendove, uvodimo nove stvari i trudimo se biti prvi. Pored naših profila na društvenim mrežama, sve proizvode iz naše radionice možete pronaći na našoj web trgovini na Orea Bazaaru.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Renata Krstanović, stručnjakinja XY roditeljskog savjetnika: Poremećaj pažnje i hiperaktivnost kod tinejdžera

Naredna priča

Tate i mame o zajedničkom prisustvu porođaju za Kidsinfo: Plakao sam i od sreće i od straha

Najnovije iz VIJESTI

-->