fbpx
/

Kćerka Goce Tržan o životu s očuhom: Mi smo kao i svaka normalna porodica

Poznata pjevačica Goca Tržan s bivšim suprugom Ivanom ima 12-godišnju kćerku Lenu koja je u emisiji “Moj savršen brak” govorila o odnosu koji ima s Gocinim sadašnjim partnerom Rašom.

Nemam neki osjećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno. Raša je u nekim stvarima možda i prestrog, ali u većini stvari je super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretjera, ali i kapira to. Ne smaraju oni mene uvijek i u svakom trenutku, ja volim da provodim vrijeme s njima i kao svaka normalna porodica smo – kazala je ona.

Naime, Lena, kako to prenosi Hello, nema kontakt sa svojim biološkim ocem, a Goca je u jednom od videa na svom Youtube kanalu govorila o aspektu vaspitanja kćerke kada je u pitanju korištenje društvenih mreža.

Njeno ponašanje se promijenilo otkad je prestala da koristi “Instagram”. Moje dijete je postalo drugo dijete. Ona je počela da komunicira s nama, da izlazi vani s drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela djecu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju – rekla je ona.

(Hellomagazin.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Pustili učenike iz škole zbog temperature od -48 stepeni, a oni otišli da se igraju

Naredna priča

Pedijatrica Evelina Čehajić: Zagađen zrak utiče na razvoj i zdravlje djece

Najnovije iz Djeca i Razvod

-->