fbpx

Predstavljamo vam BEAVER svijet!

Beaver svijet je svijet u kojem se budi dječja mašta. Svijet u kojem dječji snovi postaju stvarnost. Svijet u kojem djeca uče, razvijaju se i uživaju.

Mi smo mali bh. brend koji ima velike snove i želje u ovoj maloj državi. Nastali smo spontano, sa željom da svom sinu priuštimo nešto drugačije, nešto što nam u tom trenutku nije bilo dostupno. Naš prvi proizvod bila je pametna ploča s mnoštvom elemenata koji su trebali zabaviti male prstiće.

Kada smo vidjeli da se ono što je nastalo našim radom svidjelo svima oko nas, odlučili smo pokrenuti današnji Beaver. Sada je to brend igračaka i namještaja za djecu, a svi predmeti se izrađuju isključivo od drveta, te su bojeni i lakirani bojama na vodenoj bazi, a samim tim su potpuno sigurni za djecu.

Cilj nam je predstaviti nešto novo i drugačije, nešto što će svima biti dostupno. Iz dana u dan se trudimo da budemo bolji, te nastojimo pronaći načine da razveselimo mališane.

Hvala vam što se družite s nama ove dvije godine na društvenim mrežama, a nadamo se i skorom otvorenju radnje.

Vaš BEAVER tim.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Jelena Jugović Tuncel pokazala gdje živi s porodicom: Ovako izgleda rezidencija u Istanbulu

Naredna priča

Kenan Mahmutagić, učenik Tehničke škole u Gradišci i autor nagrađene aplikacije ,,Smart Easy Education’’: Inspiraciju pronalazim u svakodnevnom životu

Najnovije iz VIJESTI

-->