fbpx

Proizvodi za njegu kože stranice aboutskin.bih: Ljubav na prvu upotrebu

The Ordinary, The Inkey List, Pixi, Nuxe, Paula’s Choice proizvode, koji su iznimno rijetki na bosanskohercegovačkom tržištu možete naručiti putem Instagram profila aboutskin.bih! Ovi proizvodi su omiljeni u krugovima beauty influencerki, a osim što su dokazano dobri brendovi za vašu kožu, cijene su im iznimno povoljne.

Stranica aboutskin.bih je poprilično nova na Instagramu, ali već je zaokupila pažnju brojnih pratitelja ove društvene mreže. Fotografije proizvoda rado šeruju poznate bosanskohercegovačke blogerice, ali ih i poručuju.

Najtraženiji proizvodi su AHA 30% + BHA 2% peeling solution (desetominutni tretman za hemijsku eksfolijaciju), Niacinamide 10% + Zinc 1 % (serum koji smanjuje lučenje sebuma, pore i spječava nastanak bobuljica), Salicylicacid cleanser (gel za problematičnu kožu), Beta hydroxyacid (tretman za akne), Pixi Glow Tonic (tonik koji radi blagu eksfolijaciju).

Sva dosadašnja iskustva s proizvodima se mogu opisati kao „ljubav na prvu upotrebu“, jednostavni i djelotvorni.

Ukoliko imate problematičnu kožu, već danas posjetite aboutskin.bih stranicu, te potražite proizvode koji vam mogu pomoću rješavanju dugogodišnjeg problema! Kada je u pitanju osoblje naići ćete na visoku ljubaznost i najbolju moguću uslugu.

Prilikom porudžbe sve što trebate uraditi jeste poslati poruku u inbox profila sa opisom željenog artikla, koji će vam biti dostavljen od 10 do 30 dana! Preuzimanje za građane Sarajeva se vrši lično, dok do drugih gradova proizvodi stižu putem brze pošte.

Vaša koža, vaš izbor, potrudite se da birate zdravo i ispravno!

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Danko Delibašić o odgoju kćerke i sina: Ne postoji zlatni savjet roditeljstva

Naredna priča

Pitanja i odgovori o porodičnoj svakodnevici: Jelena Jugović Tuncel otkrila čime je suprug osvojio

Najnovije iz VIJESTI

-->