fbpx
//

Maja Munda: Trudnoća je 2020. godinu učinila ljepšom i veselijom

Poznata voditeljica Maja Munda nedavno je na svom Instagram profilu objavila da očekuje drugo dijete, a sada je za magazin “Azra” govorila o trudničkim danima.

Naime, Maja je otkrila koliko joj se ova trudnoća razlikuje od prethodne.

Ne mogu reći da nema razlike između prve i druge trudnoće. Kada prvi put očekujete dijete, onda se suočavate s brojnim pitanjima, pa i strahovima. Mislim da u drugoj trudnoći imam priliku više uživati u samom blaženom stanju, jer su mi neke stvari već poznate i prošla sam ih. Ono što je drugačije jeste da sam na samom početku druge trudnoće imala mnogo izraženije mučnine, u odnosu na trudnoću s Makom. S obzirom na to da je Mak još mali i traži svoju pažnju, a i ja sam se vratila na posao, potrebno mi je više energije i stalno sam u pokretu. Ali, meni je najvažnije da sam sretna i zadovoljna, a toga mi stvarno ne nedostaje – kazala je ona za ovaj medij i dodala da joj je trudnoća 2020. godinu, koja je vrlo teška za svakog od nas, učinila ljepšom i veselijom.

Obzirom na to da sa suprugom već ima sina Maka, Maja je govorila i o tome kako je stariji brat reagovao na činjenicu da će se njihovoj porodici uskoro pridružiti novi član.

– Mak je još mali i mislim da ne može razumjeti da se kod mame u stomaku nalazi beba. Ali mu na neki suptilan način to najavljujemo, pa vrlo često sam trči ka stomaku da ga ljubi i mazi. Mak je zaista društven i uživa u igri s drugom djecom, tako da mislim da će biti sretan što će imati i u kući uvijek nekoga s kim će se igrati – dodala je.

Ne zaboravite da je novi broj našeg magazina, čiju naslovnicu krase članovi porodice Džeko, online.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Ilda Humić predlaže za Kidsinfo: Sadržaji, izleti i aktivnosti za porodice s malom djecom

Naredna priča

Aida Beširević: Šta ponijeti u porodilište i zašto sam rodila na carski rez

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->