fbpx

Jedna od omiljenih regionalnih blogerica o svakodnevici s troje mališana: Koliko mi oduzimaju snagu, toliko mi i daju krila

Dijana, vlasnica Instagram profila “Diline dresses” jedna je od, ako je suditi po broju ljudi koji je prate, omiljenih regionalnih blogerica. Ona ima troje djece, blizankinje Niku i Deu, te nedavno rođenog sina Vuka, a za redportal.rs je govorila o svakodnevici s troje mališana.

Naime, ona je otkrila kako savladava umor, obzirom na to da se vratila poslovnim obavezama, a uz to brine i o troje djece.

Ne savladavam ga, savladava on mene. Ali borim se kao lav. Mada, generalno imam puno energije i volim aktivnosti, tako da se snalazim. Njih troje koliko mi oduzimaju snagu, toliko mi daju i krila – kazala je ona.

Odgovorila je i na pitanje po čemu će pamtiti 2020. godinu, te šta sebi želi u narednoj.

Željela bih da sve ostane baš ovako. Da su mi djeca zdrava i pametna i da smo svi srećni. Ništa mi više ne treba. Ovu godinu ću pamtiti po najljepšoj stvari na svijetu, dobila sam svog ljepotana Vukija, zdravog i pravog. I iako je jako teška, meni je jedna od najljepših godina u životu – rekla je Dijana.

(redportal.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Uskoro proširenje britanske kraljevske porodice: Kraljica će dobiti deveto praunuče

Naredna priča

Premijera predstave "O medvjedima i ljudima" i na Youtube kanalu NPS

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->