fbpx

Emina Jahović iskreno o razvodu i tome kako je on utjecao na njene sinove

Poznata pjevačica Emina Jahović je za srbijanske medije govorila o razvodu od bivšeg supruga Mustafe, ne krijući da je riječ o jednom od najtežih perioda u njenom životu.

Ova godina je bila jako teška za sve nas, ali ja sam i prije nje imala izuzetno teške i bolne periode u životu. Najteže sam podnijela razvod od Mustafe. Stala sam na noge, ali svaka žena koja je prošla kroz razvod zna da je to nešto sa čim se miriš godinama. Nisam još preboljela krah braka, ali vrijeme sve postavi na svoje mjesto – kazala je ona.

Ona je otkrila i da je kriza u braku s Mustafom dugo trajala, ali da su zbog djece, sinova Yamana i Yavuza, nastojali da ostanu zajedno.

Kriza je dugo trajala. To smo čuvali, najviše zbog djece. Koliko je trebalo da se ljubav stvori, toliko je trebalo i da se raspadne – istakla je.

No, razvod je Eminu naučio nečemu čemu danas ona uči svoje sinove.

Danas mnogo smirenije reagujem na svaki problem koji se pojavi. Imam djecu i trudim se da im objasnim koliko je važno da se nađe ravnoteža između dobrih i loših stvari u životu. Mudrost dolazi s godinama i to ostaje cijeli život – zaključila je.

(Story.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Mlađi brat je najbolji poklon koji sam djetetu mogla dati

Naredna priča

Detalji "obrazovne katastrofe u BiH": Skoro 90 posto učenika četvrtog razreda osnovne škole ima mobilni telefon, a samo jedan posto je napredno u matematici

Najnovije iz Djeca i Razvod

-->