fbpx

CHICovnik 2021: Planer za žene koji je najtraženiji poklon ovih blagdana!

Girl you totally got this. Riječi su to koje zasigurno trebaju svakoj od nas nakon ove, turbulentne i neizvjesne 2020. godine. Rad od kuće, online nastava, nemogućnost izvannastavnih aktivnosti, motivacija za pozorno slušanje online studijskih semestara… sve to su bili izazovi s kojima smo se susrele i koji su nam još jednom pokazali da je dobra organizacija jako bitna za opušten dan i balans kojeg želimo uspostaviti između svih sfera našeg života. Sada možda više nego ikada prije.

Upravo zato je BONJOUR.ba ekipa posebnom pažnjom kreirala ovogodišnje izdanje CHICovnika na čije su stranice dodali još više inspirativnog i praktičnog sadržaja.

Na ovogodišnjoj naslovnici izrađenoj od tvrdih matiranih korica fokus su stavili na rečenicu ‘Girl you totally got this’ kako bi vam svaki dan bila podsjetnik da uistinu možete u jednom danu naći (ili uz CHICovnik stvoriti) vrijeme za sve što želite.

Već nas nekoliko godina CHICovnik prepoznajemo po odvažnoj dizajnerskoj kombinaciji koju čine pruge i cvijeće uz odvažne boje, stoga ćete i ove godine te elemente naći na naslovnici, a obzirom da su mediji CHICovnik prozvali najšarmantnijim planerom u regiji nismu mogli odoljeti, a da na zadnjoj stranici planera ne opišemo i u torbicama kakvih dama se nalazi upravo ovaj planer.

Posebni dodatak koji je osvojio simpatije dama je hrbat koji je ove godine presvučen odvažnim prugama na koje su smjestili logo CHICovnika uz godinu u koju ulazimo.

Kao i prethodnih godina CHICovnik unutar korica krije više od 300 pažljivo dizajniranih stranica u bež nijansi koje su ušivene u knjižni blok kako bi vas ovaj planer neoštećen pratio kroz sve godišnje avanture, a s vremena na vrijeme u svojoj unutrašnjosti vas i iznenadio motivirajućim izrekama koje smo skrili u njega.

Naša misija je inspirirati svaku ženu da planiranjem uz CHICovnik kreira i održi balans u svom životu tako što će u svakom danu imati dovoljno vremena za stvari koje su uistinu bitne. Vrijeme za voljene. Vrijeme za sebe. Za uživanje u zalascima sunca i duge šetnje. Jer sreću čine male stvari. Baš poput našeg malog, šarmantnog planera. I zato kažemo: Girl, you totally got this!“, za kraj ove priče ponosno poručuju iz CHICovnik tima.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Detalji "obrazovne katastrofe u BiH": Skoro 90 posto učenika četvrtog razreda osnovne škole ima mobilni telefon, a samo jedan posto je napredno u matematici

Naredna priča

Lejla Malkić Alagić za Kidsinfo: Veoma sam aktivna, vesela i optimistična trudnica

Najnovije iz VIJESTI

-->