fbpx

Tooth Fairy ručno rađeni dodaci: Sve što treba mami i bebi

Tooth Fairy je mali porodični obrt ručno rađenih dodataka za mame i bebe. Sa radom smo počeli u junu 2018. godine sa željom da mama i bebama ponudimo nešto novo, drugačije, jednostavno za korištenje i potpuno sigurno za bebe.

U ponudi imamo vezice za dude, glodalice, ogrlice za mame i bebe, lanac za kolica i baby igraonicu. Osim ručno rađenih dodatka u ponudi, također, imamo BIBS dude, te silikonske sipere za bebe. Materijal koji koristimo za izradu naših proizvoda su silikonske perle, drvene perle, te drvene perle presvučene pamučnim koncem. Vesele boje vezica i glodalica podstiču vizuelnu stimulaciju kod beba, dok je sam oblik glodalica idealan za igranje te uvježbavanje fine motorike prstića.

Sve silikonske perle su BPA free, ne sadrže ftalate, olovo, niti bilo koje štetne sastojke. Poseduju certifikat o kvalitetu Uprave za hranu i lijekove (FDA approved), agencije Ministarstva za zdravstvene i ljudske usluge iz SAD-a.

Naše ogrlice  za mame-glodalice za bebe možete koristiti prilikom dojenja, kada predstavljaju savršenu zanimaciju za bebine prstiće, kada se šetate u vašoj omiljenoj nosiljci, marami, slingu, onbuhimu, kada se slobodno nosite po kući, kada Vam je beba u naručju ili u krilu. Ogrlice, zahvaljujući svojim divnim bojama, privlače bebinu pažnju. Podstiču razvoj fine motorike prstića i idealne su za bolne zubiće i desni. Spremne su za grickanje! 

Još jedan mnogo popularan proizvod je naša igraonica. Baby gym je rađen od bukovog drveta, nije tretiran bojama (neobrađeno drvo). Jako je stabilan. Podloga je pamučna, punjena vatelinom i silikonskim kuglicama. Igračke su rađene od silikonkih (BPA free) i drvenih perli.  Ova jedinstvena bebi igraonica nije samo savršen moderan dječiji dekor, već je i odličan uređaj za razvoj fine motorke.

Još jedan prozovite u koji smo uložili mnogo truda su naše Kartice uspomena. Sve mi mame jako dobro znamo od kolike je važnosti zapisati sve ono sto naša beba napravi. Svaki pokret, svaki osmijeh, a pogotovo onaj prvi. Zato smo za vas dizajnirali 40 jedinstvenih kartica koje prate sve bitne dane i mjesece prve godine bebinog života. Kartice obilježavaju bebina prva velika “dostignuća” u odrastanju, od prvog dana, prve sedmice i mjeseca, prvog osmijeha, zubića i ostalih trenutaka koji će ostati uspomena vašoj bebi i vama.  Na poleđini se ispisuju zanimljivosti i informacije za svaki mjesec.  Tooth Fairy  kartice uspomena za bebe radene za djevojčice i dječake Idealan su poklon za mame i trudnice i za babine.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Poznati glumac otkrio ime sina

Naredna priča

Naida Kundurović: Naš prvi porodični piknik

Najnovije iz VIJESTI

-->