fbpx

Naida Kundurović: Naš prvi porodični piknik

Voditeljica Naida Kundurović i članovi njene porodice, tačnije suprug Esad i kćerka Aja, su slobodan dan povodom Dana državnosti BiH iskoristili za uživanje u prirodi.

Naš prvi porodični vikend. Ajin prvi Dan državnosti. Malo inicijative, malo akcije i saradnje, brzo spremanje kamperskih stolica i ukusnih zalogaja i imamo dan za pamćenje, ručak s pogledom na Grad okruženi mirisnom šumom i cvrkutom ptica. Ponekad je potrebno samo malo da se pokrenemo i dobijemo sasvim drugačije iskustvo – napisala je ona ispod fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Naida je prije nešto više od šest mjeseci rodila kćerku, a od tada na društvenim mrežama gotovo svakodnevno govori o iskustvima vezanim za majčinstvo.

– Ne vjerujem da je već prošlo 182 dana otkako smo postali mama i tata. Naša sunčeva sada ima šest mjeseci. Vrijeme tako brzo teče. Po djeci izgleda samo i znamo koliko zapravo brzo lete ovi dani, mjeseci, pa i godine. A mi to naše zajedničko vrijeme itekako smo naučili cijeniti. Sretan ti prvi, mali jubilej draga naša i mila djevojčice. Budi blagoslovljena u životu – napisala je ona ispod jedne od fotografija.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Tooth Fairy ručno rađeni dodaci: Sve što treba mami i bebi

Naredna priča

Roditelji zabrinuti: Mnogo je zaraženih profesora i učenika

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->