fbpx

Pamela Ramljak simpatično opisala majčinstvo: Često ne stignem ni kosu oprati

Poznata pjevačica Pamela Ramljak nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete, kćerku Mariu. Ona je za magazin Azra govorila o majčinstvu, te je na simpatičan način opisala kako ono često izgleda.

Život se zaista mnogo promijenio, jednostavno nisi sebi više na prvom mjestu nego su to djeca. Nerijetko ne stignem ni kosu oprati, kako se kaže, jer majka uvijek gleda da su djeca i njihove sve potrebe namirene, a onda tek ona dođe na red. Ali, ne žalim se zato što nema ljepših i slađih briga nego u mjačinstvu – kazala je ona.

Otkrila je i kako je izgledao njen drugi porođaj obzirom na pandemiju korona virusa.

Bio je super i mnogo lakši nego s Antunom, a kada sam Mariju rodila, stavili su mi je na prsa i pustili nas da budemo dva i po sata same u rađaonici. Ona je odmah i dojila, što mi je bilo prekrasno iskustvo. Mazile smo se i bila sam sretna što je porođaj protekao odlično, jer me tokom trudnoće bilo strah zbog Corone i cijele situacije, bilo mi je drago da je živa zdrava i da je sve uredu. Suprug nije bio tu, jer nije smjela biti nikakva pratnja u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Bila sam sama, ali, hvala Bogu, trajalo je kratko. Došli smo u deset i trideset u bolnicu, u jedan sam ušla u rađaonicu, a u tri sata i jednu minutu Maria je rođena. Bilo me je strah jer nije bio suprug uz mene, ali bile su divne sestre i babica, dva doktora i nije bilo strašno – objasnila je.

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Alisa Salkić: Hvala ti što si izabrao mene da budem tvoja mama

Naredna priča

Poznati glumac otkrio ime sina

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->