fbpx

Poznata voditeljica ne krije sreću: Naša mala škorpija napunila je jednu godinu

Poznata voditeljica Kristina Radenković na svom je Instagram profilu podijelila fotografije s proslave prvog rođendana sina Rogana.

I sretan nam prvi rođendan. Naša mala škorpija napunila je jednu godinu. Ali ni ovaj rođendan nije prošao bez reda smijeha i suza. Nismo vas razočarali. Nebitno gdje smo i s kim smo, rolerkoster emocija je neminovan. Živ nam bio Rogane. I ne, ne znam šta je bio problem ovaj put, i ne nije nam proletila njegova prva godina, što se vidi po torti – napisala je ona.

Podsjećamo, Kristina ima i stariju kćerku, a u jednom od intervjua je otkrila kako je kćerka prihvatila novog člana porodice.

Tara mnogo voli bebe. I ja sam u njenim godinama tražila od roditelja sestru, a kada sam je dobila, bila sam grozna prema njoj. Razlika će biti ista, skoro u dan, tri godine i devet mjeseci. Uvijek saosjećam sa starijom djecom jer znam kako je meni bilo. Skoro četiri godine bila sam centar svijeta i onda je stigla beba, slatka kao šećer, koja je sve očarala. Moj mali ego to nije mogao da podnese, pa ne čudi to sam na svim slikama iz djetinjstva, na kojima sam sa sestrom, tužna – kazala je ona.

(Hellomagazin.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Božena Lazarević o trudničkim danima i pripremi za treći carski rez

Naredna priča

Novi video Gordane i Nikoline: Pitanja i odgovori o Down sindromu

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->