fbpx

Simpatična poruka Amre Džeko: Svi mi kažu da ličim na tebe, braco

Poznata bh. manekenka Amra Džeko na svom je Instagram profilu objavila fotografiju nedavno rođene kćerke Dalie i sina Danija, a ispod je napisala simpatičnu poruku.

Svi mi kažu da ličim na tebe, braco – napisala je ona.

Amra je sa suprugom, proslavljenim bh. fudbalerom Edinom Džekom nedavno dobila treće dijete, kćerku Daliu, a imaju i stariju kćerku Unu i sina Danija. Amra iz prethodnog braka ima kćerku Sofiu.

– Edin je odabrao ime Dalia. Zanimljivo je da desetak dana prije porođaja nismo znali koje ime da joj damo. Doduše, imala sam ja nekoliko u opticaju, ali se Edinu nije sviđalo nijedno koje sam izabrala, međutim, kada mi je predložio da bi volio da se naša kćerka zove Dalia, odmah sam pristala, jer mi se jako dopalo i ima prelijepo značenje, a to je nama veoma bitno – kazala je u jednom od intervjua.

Amra je svu svoju djecu rodila carskim rezom.

– Daliju sam rodila carskim putem, to je bio četvrti carski rez. Sa Sofijom i Unom sam probala da se porodim prirodnim putem, ali jednostavno nije išlo, tako da s Danijem i Dalijom je bilo već programirano. Znali smo unaprijed i datum i kako se spremiti, i nikada nisam bila opuštenija. Došla sam u bolnicu i, kada su me odveli u salu, kao i pred samu spinalnu anesteziju, bila sam maksimalno relaksirana,  samo mi je u glavi bila zahvalnost za sve i sigurnost u to da će biti sve uredu. Dalia je došla na svijet uz mnogo vriske i dosta primjetno – kazala je ona.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Pedijatrica Zagorka Vidović o redovnoj vakcinaciji za Kidsinfo: Da li je sigurno vakcinisati djecu tokom pandemije?

Naredna priča

TUSPAS.ba platforma Vam izdvaja najbolje popuste i pogodnosti

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->