fbpx
/

Poznate bh. ličnosti koje imaju troje i više djece

Statistike pokazuju da sve više bračnih parova, zbog različitih razloga, ima samo jedno dijete. No, svakako ne treba zaboraviti ni na one parove koji su se odlučili za velike porodice. 

Izuzetak nisu ni pojedini poznati, a u nastavku pogledajte koje to poznate bh. ličnosti imaju troje i više djece.

AMRA I EDIN DŽEKO 

Poznata bh. manekenka Amra Džeko i njen suprug, proslavljeni fudbaler, Edin Džeko imaju troje mališana, tačnije sina i dvije kćerke, a Amra iz prethodnog braka ima kćerku Sofiju.

MARIJA HUDOLIN 

Marija sa suprugom Steffenom ima četvero mališana, tri kćerke i sina.

View this post on Instagram

Bolja budućnost počinje zdravljem žena.🤍 Da li ste vi, kao žena, odgovorni prema sebi i svom zdravlju? Da li redovno posjećujete ginekologa ili vas u tome spriječava nedostatak vremena, nelagoda koju osjećate tokom pregleda ili pak strah od eventualne dijagnoze? Jer upravo ovo su najčešći razlozi zašto žene odlažu ovaj izuzetno važan pregled. Važno je da znate da redovnim pregledima možete na vrijeme otkriti zdravstveni problem i na taj način spriječiti mnoge komplikacije, a jedna od njih je i nemogućnost začeća. U našoj regiji procenat parova koji ne mogu ostvariti začeće, na žalost pokazuje trend porasta. Prema nekim istraživanjima svaki sedmi par ima problem sa neplodnošću ili oko 15% partnerstava. To možete biti ili vi ili neko iz vaše blizine! Da li ste znale da je sindrom policističnih jajnika čest zdravstveni problem kod žena reproduktivne dobi te jedan od vodećih uzroka neplodnosti kod žena? Ali ukoliko svom ljekaru kažete simptome koje ste primjetili (inzulinska rezistencija i gojaznost, izostanak ili neredovna menstruacija, prekomjerna maljavost lica i/ili tijela, pojava akni itd.), možete na vrijeme dobiti dijagnozu PCOS, promijeniti životne navike, uključiti provjerene dodatke prehrani koji su pokazali izvrsne rezultate. Samo jedan pregled vas dijeli od bezbrižnije budućnosti. Svaka žena ima pravo biti upoznata sa svim raspoloživim mogućnostima jer joj to daje slobodu izbora – slobodu planiranja vlastitog života. I ukoliko dobijete dijagnozu PCOS, morate znati da niste same. Da mnogo žena prolazi kroz istu situaciju kao i vi. Mionozitol, kao jedan od sastojaka proizvoda PROSITOL W je efikasan u vraćanju ovarijalne aktivnosti dajući na taj način ženi veće šanse za ostvarenje trudnoće. Ovo je proizvod koji je sa svojim prirodnim sastojcima pravi saveznik ženske plodnosti. Pored visoke koncentracije mioinozitola, švicarska formula Prositol W sadrži i ostale sastojke koji su ključni za žensko zdravlje i povećavaju mogućnost začeća. Njihov moto: Jer, mi znamo važnost porodice dovoljno govori o tome da oni kao i vi i ja znaju koliko je porodica važna. Na @plodnost.ba profilu možete naći sve dodatne informacije. Moja ekipica i ja vam šaljemo pozdrave!🤍

A post shared by Marija Hudolin (@marijahu) on

SENIJAD IBRIČIĆ 

Bh. fudbaler Senijad Ibričić sa suprugom Anitom ima dvije kćerke i sina.

ZVJEZDAN MISIMOVIĆ 

Bivši fudbaler Zvjezdan Misimović ima tri sina.

MONA MURATOVIĆ

Bh. glumica Mona Muratović ima dva sina i kćerku.

IRMA ČAMDŽIĆ-PATKOVIĆ

Bh. blogerica Irma Čamdžić-Patković ima troje mališana, dva sina i kćerku.

 

Prethodna priča

Video: Najljepša etno sela u BIH

Naredna priča

Interijer: Ovako izgleda porodični dom Elle Dvornik

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->