fbpx
/

Goca Tržan: Vjerujem da ću ostati trudna

Poznata pjevačica Goca Tržan ne krije da joj je želja da rodi drugo dijete, te ističe da čvrsto vjeruje da će ostati trudna. Naime, ona je prošla kroz, kako je istakla, mukotrpan proces vantjelesne oplodnje, te nema namjeru da odustane. 

Vjerujem da ću ostati trudna i onda zamišljam kako bi trebalo da izgleda to malo čudovište – rekla je ona u emisiji u kojoj prikazuje svoju bračnu svakodnevicu sa suprugom Rašom.

Naime, Goca je jedna od rijetkih osoba koje otvoreno govore o ovoj temi.

Ističe nam vrijeme. Ono što u svemu ovome najviše mrzim je to što  vrijeme kao kategoriju ne mogu da vratim, ne mogu da kontrolišem. U našem slučaju ona nije na mojoj strani. I sada smo došli do nekog trenutka kada stojimo na stanici i gledamo voz koji odlazi daleko. Ali mi moramo sprint da trčimo da se uhvatimo za posljednju ručku. Ja duboko osjećam da će nama to da uspije – optimistično je Goca zaključila u emisiji.

Goca je otvoreno govorila i o procesu vantjelesne oplodnje kroz koji je prošla.

Samo žene koje prolaze kroz vantjelesnu oplodnju znaju koliko je to zapravo težak proces. Mjesecima prije odlaska idete na analize, gdje vam svakih nekoliko dana vade krv. Potom to nosite kod ljekara, pa sve tako u krug. Dok dođe do samog procesa, treba da se steknu određeni uslovi, a uz sve to radite i posvećeni ste brojnim obavezama. Govorim o svemu ovome javno zato što mnoge žene to smatraju velikom tabu temom, a zapravo je veoma bitno za našu zemlju da se rađaju djeca. Mnogi misle da je to lako, a u stvari je to jedna ozbiljna stvar kojoj maksimalno treba da se posvetite – rekla je Goca u intervjuu za srbijanske medije.

Podsjećamo, Goca iz prethodnog braka ima kćerku Lenu.

(Hello.rs, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Video: Najljepše tvrđave u BiH - drugi dio

Naredna priča

Prevencija je bitna: Kako obaviti samopregled dojki

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->