fbpx

Marija Hudolin ne krije ponos: Te večeri rodila sam ovog lijepog plavookog dječaka

Poznata blogerica Marija Hudolin ne krije ponos. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sina Markusa, a ispod je napisala emotivnu poruku povodom njegovog rođendana.

Kaže moj pokojni svekar, koji me je vodio u bolnicu u Njemačkoj da se porodim (suprug je samo jednom od četiri poroda bio u istoj državi) da sam se najviše derala od svih porodilja koje su se porađale u tom trenutku. Čak su me pitali da li želim da svekar prisustvuje porodu? Hvala, ali ne hvala. Te večeri rodila sam ovog lijepog plavookog dječaka koji me svaki dan uči imenima vulkana, datumima zemljotresa, konjskim snagama auta, ali i dobroti koju nesebično daje. Sretan rođendanko Makice – napisala je ona.

Podsjećamo, Marija uz sina ima i tri kćerke.

View this post on Instagram

Bolja budućnost počinje zdravljem žena.🤍 Da li ste vi, kao žena, odgovorni prema sebi i svom zdravlju? Da li redovno posjećujete ginekologa ili vas u tome spriječava nedostatak vremena, nelagoda koju osjećate tokom pregleda ili pak strah od eventualne dijagnoze? Jer upravo ovo su najčešći razlozi zašto žene odlažu ovaj izuzetno važan pregled. Važno je da znate da redovnim pregledima možete na vrijeme otkriti zdravstveni problem i na taj način spriječiti mnoge komplikacije, a jedna od njih je i nemogućnost začeća. U našoj regiji procenat parova koji ne mogu ostvariti začeće, na žalost pokazuje trend porasta. Prema nekim istraživanjima svaki sedmi par ima problem sa neplodnošću ili oko 15% partnerstava. To možete biti ili vi ili neko iz vaše blizine! Da li ste znale da je sindrom policističnih jajnika čest zdravstveni problem kod žena reproduktivne dobi te jedan od vodećih uzroka neplodnosti kod žena? Ali ukoliko svom ljekaru kažete simptome koje ste primjetili (inzulinska rezistencija i gojaznost, izostanak ili neredovna menstruacija, prekomjerna maljavost lica i/ili tijela, pojava akni itd.), možete na vrijeme dobiti dijagnozu PCOS, promijeniti životne navike, uključiti provjerene dodatke prehrani koji su pokazali izvrsne rezultate. Samo jedan pregled vas dijeli od bezbrižnije budućnosti. Svaka žena ima pravo biti upoznata sa svim raspoloživim mogućnostima jer joj to daje slobodu izbora – slobodu planiranja vlastitog života. I ukoliko dobijete dijagnozu PCOS, morate znati da niste same. Da mnogo žena prolazi kroz istu situaciju kao i vi. Mionozitol, kao jedan od sastojaka proizvoda PROSITOL W je efikasan u vraćanju ovarijalne aktivnosti dajući na taj način ženi veće šanse za ostvarenje trudnoće. Ovo je proizvod koji je sa svojim prirodnim sastojcima pravi saveznik ženske plodnosti. Pored visoke koncentracije mioinozitola, švicarska formula Prositol W sadrži i ostale sastojke koji su ključni za žensko zdravlje i povećavaju mogućnost začeća. Njihov moto: Jer, mi znamo važnost porodice dovoljno govori o tome da oni kao i vi i ja znaju koliko je porodica važna. Na @plodnost.ba profilu možete naći sve dodatne informacije. Moja ekipica i ja vam šaljemo pozdrave!🤍

A post shared by Marija Hudolin (@marijahu) on

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Ilda Humić za Kidsinfo: Djeca me svakodnevno uče novim nivoima strpljenja i neizmjerne ljubavi

Naredna priča

Jelena Jugović Tuncel objavila novi video: Na moru u oktobru

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->