fbpx
/

Nezira Mehmedović: Stvari za bebu s kojima sam jako zadovoljna

Nezira Mehmedović, jedna od omiljenih bh. blogerica, na svom je You Tube kanalu postavila video u kojem je otkrila kojim je to stvarima za bebu jako zadovoljna. 

Drage moje žene, majke i trudnice, ako vam ovaj video bude od koristi u bilo čemu, bit ću jako sretna – napisala je ona.

Podsjećamo, Nezira je krajem prošle godine  rodila sina Rejjana.

– Rejjan mi je prevrnuo svijet naopačke. Možda sam, ustvari, prvi put osjetila šta je prava, bezuslovna i beskrajna ljubav, ljubav majke. Sve što je do tada bilo stalo je 30. decembra 2019. godine, njegovim rođenjem, kada sam se i ja ponovo rodila i dobila sasvim novi život. Život s mnogo više ljubavi, osjećanja, brige, obaveza – kazala je ona u intervju za magazin “Azra”.

View this post on Instagram

#saturday 🧸

A post shared by Nezira Mehmedovic (@neziraofficial) on

Otkrila je i kako se spremala za porođaj, te kakva je to trudnica bila.

– Bila sam vrlo aktivna trudnica. Mislim da nije prošao dan da nisam bila vani i tako je bilo do samog kraja. Čak sam na dan porođaja bila u shoppingu. Treme nije bilo sve do prvih trudova. U jednom od svojih videa detaljno sam ispričala svoje iskustvo porođaja. Recimo da nije bilo lako, jer ja kao jedna mršava i sitna žena rodila sam bebu tešku četiri kilograma i 600 grama prirodnim putem. Nisam paničila jer nisam znala šta me čeka, iskreno mislila sam da je lakše. Ne kajem se što sam odlučila da rodim prirodno, jer je onaj trenutak kad sam ga ugledala vrijedan toga – kazala je.

View this post on Instagram

I danas smo napravili par kilometara 🤰🏻

A post shared by Nezira Mehmedovic (@neziraofficial) on

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Vikend u domu Naide Kundurović: Rasplesano i u punom porodičnom sastavu

Naredna priča

Ana Stevanović za Kidsinfo: Karcinom dojke mi je otkriven tokom dojenja treće bebe

Najnovije iz BEBE

-->