fbpx
///

Maid Hećimović ne krije sreću: 11 mjeseci najveće ljubavi

Poznati bh. pjevač Maid Hećimović na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju sina Rayana, te napisao emotivnu poruku. 

11 mjeseci najveće ljubavi – napisao je on.

Podsjećamo, Maidu je ovo prvo dijete.

Sada pogotovo znam da smo 100 posto bili spremni postati roditelji. Ajla i ja uživamo u svakom momentu sinovog odrastanja, upijamo svaki pokret, svaki osmijeh, svaki pogled… Iako sam ja oduvijek bio osjećajna osoba, s dolaskom Rayana postao sam, čini mi se, još osjećajniji. Ne postoji ništa na svijetu što mi je preče od nekih njegovih potreba. Biti otac je najljepša uloga na svijetu – napisao je on ispod porodične fotografije.

Maid je u jednom od intervjua otkrio kako se osjećao u momentu kada je saznao da je njegova supruga trudna.

–  Imao sam nastup u Tesliću kada me je Ajla nazvala i rekla: „Postat ćeš tata“. U tom momentu sam se osjećao i čudno i lijepo. Ne može se to riječima opisati, jer u suštini nikada nismo skroz spremni. Nekako ti je drago, ali ne znaš šta bi, da li bi zaplakao ili bi se smijao. U svakom slučaju, čovjek bude jako sretan i to je logičan slijed događaja nakon svega te nemam neki strah. Trudnoća je došla u pravo vrijeme i baš se radujem. Zanima me kako će izgledati, na koga će ličiti, kakvo ćemo mu ime dati, kakvog će karaktera biti, hoće li imati neke talente, šta će naslijediti od Ajle, a šta od mene… – rekao je on tada.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Rownak Khan: Mentalno zdravlje i dobrobit djece i adolescenata tokom i nakon COVID-19

Naredna priča

Savjet stručnjaka: Evo kako možete razlikovati korona virus od sezonske gripe

Najnovije iz BEBE

-->