fbpx

Zvezdana Stojaković: Korekcija grudi nakon drugog dojenja i oporavak

Poznata TV voditeljica Zvezdana Stojaković na svom je blogu, a zatim i na Instagram profilu govorila o procesu korekcije grudi nakon dojenja mlađeg sina Aleka. 

Nije tajna da trudnoća i postporođajni period mogu ostaviti traga na tijelu žene. Iako se nakon porođaja većina rasprava, uglavnom, vodi oko skidanja kilograma, grudi su dio tijela na kojem ćete uočiti najviše promjena. Mijenjaju se za vrijeme trudnoće, ali i poslije trudnoće. Nakon što sam rodila i dojila drugog sina, moje grudi nisu bile kao ranije i željela sam promjenu – željela sam da moj simbol ženstvenosti bude kao ranije – napisala je ona.

U skladu s molbom brojnih žena koje je prate Zvezdana je sada na svom Instagram profilu objavila video u kojem je objasnila kako izgleda proces oporavka nakon ovog zahvata.

– Povećanje grudi je proces povećanja jedne ili dvije dojke (ukoliko su grudi nesimetrične). Augmentacija grudi se radi radi povećanja veličine i oblika vaših dojki, ali i radi dobivanja proporcionalnog oblika u skladu s konfiguracijom tijela. Povećanje grudi silikonskim implatantima radi se implantacijom silikonskih školjki ispunjenih plastičnim gelom (silikonom) – napisala je, između ostalog, ona ispod videa.

U nastavku pogledajte video u kojem Zvezdana govori o ovoj temi.

 

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Jedna od omiljenih regionalnih blogerica predstavila novog člana porodice

Naredna priča

Uskoro proširenje porodice: Jedna od omiljenih pjevačiva otkrila da je trudna

Najnovije iz Uncategorized

ČITAJTE DJECI BAJKE

Smatra se da nakon 4. godine dijete može početi predočavati iskustva, stoga tada možete započeti s čitanjem bajki  Ćitanje

-->