fbpx

Video: Upoznajte jedan od najljepših bh. gradova

Ukoliko ste zbog trenutne situacije s korona virusom u dilemi gdje da putujete, nemojte zaboraviti da i u našoj zemlji postoji jako puno destinacija koje možete posjetiti i uživati s ostatkom porodice. 

Na promociji bh. turističkih destinacija aktivno radi Robert Dacešin. Naime, on na svom You Tube kanalu “RIO Priče sa putovanja” objavljuje video zapise u kojima govori o tome šta i gdje možete vidjeti. U jednom od videa koji je nedavno objavio Robert je govorio o, po njegovom mišljenju, jednom od najljepših bh. gradova.

Ako biste me pitali koji je po meni najbolji izlet koji možete napraviti iz Banjaluke, bez dileme bih rekao Jajce. Iako površinom mali i sa svega 30.000 stanovnika, Jajce je jedan od rijetkih gradova u našoj zemlji koji se može pohvaliti činjenicom da u njemu može da se nađe gotovo sve! Tražite istorijske spomenike? Ne samo da ih ima, već je ovo jedan od gradova sa najviše nacionalnih spomenika u BiH! Jajce ima 30 nacionalnih spomenika. Zanimljive muzeje? I oni su tu. Ali ipak, ono najbolje od grada, svakako je njegova priroda – napisao je Robert.

Pogledajte njegov video.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Kidsinfo preporuka: Zanimljive ideje za proslavu rođendana vašeg osnovca

Naredna priča

Harry Cooper kuha za Kidsinfo: Trik za pripremu ukusnog tijesta za pizzu

Najnovije iz Destinacije u BiH

-->