fbpx
//

Amra Džeko o četvrtom porođaju: Edin je svaki put do sada bio sa mnom u sali

Poznata bh. manekenka Amra Džeko nedavno je rodila svoje četvrto dijete, djevojčicu Daliu, a za magazin Azra je govorila o iskustvu porođaja. 

Daliju sam rodila carskim putem, to je bio četvrti carski rez. Sa Sofijom i Unom sam probala da se porodim prirodnim putem, ali jednostavno nije išlo, tako da s Danijem i Dalijom je bilo već programirano. Znali smo unaprijed i datum i kako se spremiti, i nikada nisam bila opuštenija. Došla sam u bolnicu i, kada su me odveli u salu, kao i pred samu spinalnu anesteziju, bila sam maksimalno relaksirana,  samo mi je u glavi bila zahvalnost za sve i sigurnost u to da će biti sve uredu. Dalia je došla na svijet uz mnogo vriske i dosta primjetno – kazala je ona za ovaj medij.

Naime, Amra je otkrila da je njen suprug, proslavljeni bh. fudbaler Edin Džeko, bio s njom u sali prilikom porođaja, te dodala da je upravo on birao ime za njihovo treće zajedničko dijete.

Edin je odabrao ime Dalia. Zanimljivo je da desetak dana prije porođaja nismo znali koje ime da joj damo. Doduše, imala sam ja nekoliko u opticaju, ali se Edinu nije sviđalo nijedno koje sam izabrala, međutim, kada mi je predložio da bi volio da se naša kćerka zove Dalia, odmah sam pristala, jer mi se jako dopalo i ima prelijepo značenje, a to je nama veoma bitno – kazala je.

Podsjećamo, Amra i Edin imaju dvije kćrke i sina, a Amra iz prethodnog braka ima kćerku Sofiu.

Porodica Džeko živi u Rimu, a kako izgleda njihov dom u ovom gradu pogledajte ovdje.

Foto: Laura Gozzi

(azra.ba, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Za ljubitelji visoke mode: Evo kako izgledaju baby kolica od 10.500 dolara

Naredna priča

Interijer: Ovako izgleda dom Eldina i Suzane Huseinbegović

Najnovije iz BEBE

-->