fbpx
/

Kidsinfo preporučuje: Sarajevske igraonice koje će mališani obožavati

U potrazi ste za savršenom igraonicom u kojoj će vaši mališani uživati, a vi biti sigurni da su dobro? Preporučujemo vam nekoliko sarajevskih igraonica koje ispunjavaju ove uslove. 

PLAYLAND

Igraonica Playland nudi bezbjedan i kreativan prostor za dnevne aktivnosti vaših mališana, kao i stručni nadzor uposlenika. Trampoline, bazen sa šarenim lopticama, tobogani, ljuljačke i ZipLine samo su neki od sadržaja u ovoj igraonici koji će djetetu pružiti nezaboravan boravak. Igraonica je tokom ljeta prijatno rashlađena, a u hladnim zimskim danima topla i prijatna.

10:00 – 22:00

Vrbanja 1, Sarajevo

033 733 090

PIN PON KIDS

U Pin Pon igraonici, koja se nalazi u sarajevskom Importanne centru, vaši najmlađi mogu uživati u bezbrižnim i sretnim trenucima ispunjenim igrom, zabavom i druženjem. Sve to zahvaljujući stručnom i ljubaznom osoblju ove igraonice. U ponudi imaju i mogućnost proslave rođendana na otvorenom, pri čemu se poštuju preporuke nadležnih vezano za pandemiju korona virusa.

10:00 – 21:00

Zmaja od Bosne 7, Sarajevo

060 33 75 095

MALA RAJA 

Uposlenicima igraonice Mala raja je glavni cilj pružiti sigurnost svakom djetetu, kao i pažnju dok su roditelji odsutni. Ističu da svako dijete zaslužuje da boravi u besprijekorno čistom prostoru i prijatnom okruženju, što su svakako načela na kojima zasnivaju svoje postojanje.

06:30 – 18:00

Trg nezavisnosti 8, Sarajevo

063 990 029

HUMP

Igraonica Hump nudi mnoštvo zanimljivih aktivnosti, a sa ciljem postizanja osjećaja zadovoljstva i sreće kako kod djece, tako i kod roditelja. Uposlenici igraonice garantuju dobru zabavu kroz brojne edukativne sadržaje prilagođene mališanima.

08:00 -21:00

Behdžeta Mutevelića 5, Sarajevo

065 158 560

CAFFE I IGRAONICA CULTO 

Caffe i igraonica CULTO pravo je rješenje za one roditelje koji su ljubitelji grada i svoje vrijeme najradije provode u samom centru Sarajeva, ali s druge strane ne žele svojim mališanima uskratiti vrijeme za igru i druženje. Naime, CULTO je jedina igraonica koja se nalazi u centru grada, odmah pored Gradske tržnice. Vašim mališanima neće faliti zabave obzirom na to da je ova igraonica opremljena različitim igračkama koje imaju za cilj da ih zabave, ali i edukuju, te razviju njihove pokrete i motoričke sposobnosti. Također, igraonica je pod video nadzorom, te roditelji na ekranima, koji su postavljeni u caffe-u, mogu pratiti šta njihovi mališani rade.

07:00 – 23:00

Gajev trg 1, Sarajevo

033 209 827
(Kidsinfo.ba)

 

Prethodna priča

Dogs Trust donirao vrijednu opremu osnovnim školama

Naredna priča

Renata Krstanović, stručnjakinja XY Roditeljskog savjetnika: Saradnja roditelja i nastavnika

Najnovije iz BEBE

-->