fbpx
//

Iskustvo poznate mame: Chrissy Teigen iskreno govorila o komplikacijama u trudnoći

Poznata manekenka Chrissy Teigen sa suprugom Johnom Legendom očekuje treće dijete, no čini se da će joj ova trudnoća biti najteža do sada. 

Naime, ona je na društvenim mrežama otkrila da je hitno hospitalizovana radi krvarenja, te da joj je doktor preporučio strogo mirovanje.

Svi znamo da sam već nekoliko sedmica na strogom mirovanju i to na super strogom mirovanju. Ustajem samo do WC-a, a smijem se kupati dva puta sedmično, bez tuširanja. Stalno krvarim. Sada sam na pola trudnoće, a krvarim nešto manje od mjesec dana. Govorim o krvarenju sličnom menstruaciji, ne kapljicama krvi. Mnge žene krvare u kapljicama i to je ok. Moje je krvarenje obilno – rekla je ona.

Otkrila je u čemu je problem.

Inače sam najsretnija kada sam trudna, što je razlog zbog kojeg mi je teško prihvatiti ovo. Jednostavno objašnjenje je da mi je placenta vrlo slaba.  Beba je snažna, ali od samog početka nije imala dobre temelje. Teško je jer malo toga, zapravo, možete učiniti. Ako uspijemo izdržati nekoliko sljedećih sedmica,  ako moj dječak izdrži u narednih nekoliko sedmica,  tada, znate, možemo krenuti dalje, znajući da smo izbjegli najgore. No, moramo ovo izgurati. Zastrašujuće je to što ne možemo ništa učiniti  po tom pitanju, što nemamo nikakav uticaj – dodala je.

View this post on Instagram

forever!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Podsjećamo, Chrissy se godinama mučila kako bi ostala u drugom stanju s prvom kćerkom, što joj je uspjelo pomoću medicinski potpomognute oplodnje. Drugu trudnoću je iznijela bez problema.

(Gloria.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

K GRAV ART: Dobrodošli u kraljevstvo kreativnosti

Naredna priča

U Kantonu Sarajevo 5. oktobra počinje predškolska nastava

Najnovije iz BEBE

-->