fbpx
/

Andrea Tomašević Kolenda: Dan nakon što je ona upoznala brata, ja sam upoznala najrazumnije biće na Planeti

Poznata blogerica Andrea Tomašević Kolenda na svom je Instagram profilu objavila video u kojem je pokazala kako je njena kćerka Ena reagovala na novog člana porodice, brata Danija. 

Dan nakon što je ona upoznala brata, ja sam upoznala najrazumnije biće na Planeti. Pojest ću je zvanično – stoji ispod videa u kojem preslatka Ena govori o bratu.

Podsjećamo, Andrea je prije nekoliko dana objavila da je rodila sina.

– Moj mali anđeo – napisala je kratko.

Опис није доступан.

U intervjuu koji je za vrijeme trudnoće dala za naš portal Andrea je govorila o tome kako su ona i suprug Edin odlučili da prošire svoju porodicu.

– Zaista nisam imala u planu da imam dvoje djece jer sam se osjećala totalno ispunjenom kada sam dobila Enu. Sve što sam željela bila je jedna djevojčica. I suprug i ja smo dijelili taj isti stav oko drugog djeteta. Međutim Ena je posljednjih godinu dana bila prilično uporna da ima brata ili sestru tako da smo na kraju i mi popustili i odlučili da joj ispunimo želju. Bila sam 100% sigurna da sam trudna i prije nego sam uradila test tako da se nisam mnogo iznenadila. Suprug je bio u većoj euforiji (smijeh) – rekla je ona tada.

View this post on Instagram

Zadnje ljetovanje u ovom sastavu ✌

A post shared by Andrea Tomašević Kolenda (@enina.mama) on

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

U prvih šest mjeseci: U BiH rođeno znatno manje djece u odnosu na prethodnu godinu

Naredna priča

Marija Hudolin: Nova porodična avantura

Najnovije iz BEBE

-->