fbpx
//

Krila je trudnoću: Tamara Ecclestone rodila kćerku

Kćerka Barnija i Slavice Ecclestone, Tamara, dobila je, kako prenosi Daily Mail, kćerku kojoj su dali ime Serena.  

Ovu vijest je potvrdio njen otac, bivši šef Formule 1.

Apsolutno sam oduševljen što sam opet deda.  Tamara je prije sedam dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Majka i dijete su sjajno. Ona je prekrasna. Serena i Ace su blizu po godinama pa će se moći igrati kad odrastu. Jako mi je drago da je Serena s nama, skupljam pravu kolekciju unučadi – našalio se 89-godišnji Barni,  čija je 45 godina mlađa partnerica Fabiana njihovog sina Acea rodila ljetos.

No, ono što je posebno zanimljivo je da je Tamara trudnoću čuvala u tajnosti. Naime, ona je  prošle godine u intervju za Hello! otkrila da ona i suprug Jay Rutland žele još jedno dijete. Zajedno već imaju kćerku Sophiju koja je, kako je otkrila Tamara, i sama priželjkivala sestricu ili brata.

Podsjećamo, Tamara je jedna od najpoznatijih ambasadorica za dojenje, a njena starija kćerka dojila je do svoje četvrte godine.

Sigurna sam da je to nešto s čim će Sophia uskoro prestati, to je proces. Meni je to u redu. Odvijalo se postupno, očekivala sam da će doći do toga – rekla je Tamara za strane medije.

(Index.hr, Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Mame blogerice pišu za Kidsinfo: Šta je to sretno odrastanje?

Naredna priča

Zašto prehlada i gripa napadaju zimi?

Najnovije iz BEBE

-->