fbpx

U srcu Sarajeva: Caffe i igraonica CULTO čeka na vas

Caffe i igraonica CULTO pravo je rješenje za one roditelje koji su ljubitelji grada i svoje vrijeme najradije provode u samom centru Sarajeva, ali s druge strane ne žele svojim mališanima uskratiti vrijeme za igru i druženje.

Naime, CULTO je jedina igraonica koja se nalazi u centru grada, odmah pored Gradske tržnice. Vašim mališanima neće faliti zabave obzirom na to da je ova igraonica opremljena različitim igračkama koje imaju za cilj da ih zabave, ali i edukuju, te razviju njihove pokrete i motoričke sposobnosti. Također, igraonica je pod video nadzorom, te roditelji na ekranima, koji su postavljeni u caffe-u, mogu pratiti šta njihovi mališani rade.

No, to svakako nije sve. Naime, CULTO vas poziva da u njihovim prostorijama, koje su namjenski osmišljene za proslave, organizujete nezaboravne rođendane svojih mališana ispunjene muzikom, plesom i društvenim igrama.

Uz odlično opremljenu igraonicu i rođendaonicu, ne treba zaboraviti ni to da CULTO u svom sastavu ima i caffe koji je, također, uređen s velikom pažnjom kako bi i roditelji kvalitetno proveli svoje vrijeme dok njihovi mališani uživaju u igri.

Pronađite ih na adresi  Gajev trg br.1, 71000 Sarajevo. Radno vrijeme igraonice je od 07:00 do 23:00 časa.

(Kidsinfo.ba)

 

Prethodna priča

Stigao je novi član porodice: Amel Tuka postao otac

Naredna priča

Vanja Semić i profesorica matematike za Kidsinfo: Prvi dani škole tokom pandemije

Najnovije iz VIJESTI

-->