fbpx
/

Video: Jelena Blagojević Harbinja predlaže destinacije koje možete posjetiti za vikend

Jedna od omiljenih TV voditeljica, Jelena Blagojević Harbinja, na svom je Instagram profilu postavila video u kojem je preporučila destinacije koje ona bira kada je uživanje u vikendu u pitanju

Ne znate gdje za vikend (ili bili koji drugi slobodan dan) – napisala je Jelena ispod videa, te tagovala destinacije o kojima je govorila.

Pogledajte o čemu je riječ.

Podsjećamo, Jelena i njen suprug Adnan imaju kćerku Taru. U jednom od intervjua, Jelena je govorila o tome koliko je dolazak kćerke promijenio njen život.

Promijenio se iz korijena. Ništa više nije isto. Ali se i ne sjećamo baš najbolje života prije nje (smijeh). Sve je mnogo drugačije, ali i mnogo ljepše. Više nismo mi prioritet nego ona i tako će biti do kraja života. Sve ono što su nam govorili dok nismo bili roditelji nismo shvatali… sad nam je sve jasno. Ljubav je drugačija, veza je drugačija, brak… Sve je poprimilo neku drugu dimenziju, neki za nas viši nivo za koji nismo ni znali da postoji. Sve je njoj podređeno htjeli mi to ili ne. Dijete ima svoje potrebe, a mi kao roditelji smo tu da ih ispunimo. Sada se sve mora planirati, više ne možemo na prečac donositi ni one najmanje odluke poput odlaska na ručak u restoran, a neke veće se planiraju bar mjesec unaprijed – kazala je ona za magazin Azra.

(Kidsinfo.ba)

Prethodna priča

Istraživanje: Dijete rođeno u BiH može ostvariti samo 58 posto svog potencijala

Naredna priča

Moda za mame: Suzana Huseinbegović kao inspiracija

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->