fbpx
//

Porodični odmor po mjeri Naide Kundurović

Poznata TV voditeljica Naida Kundurović prethodnih je dana, barem ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, sa članovima porodice uživala u odmoru na moru.

Naime, Naida je sa suprugom Esadom i kćerkom Ayom boravila na hrvatskom primorju, a ponosna mama je gotovo svakodnevno objavljivala fotografije i video zapise na kojima se može vidjeti u kojim aktivnostima uživaju s nekoliko mjeseci starom kćerkom.

Morsko dijete rodih – napisala je Naida ispod jedne od objava.

Pogledajte neke od njih.

View this post on Instagram

Sunčeva djevojčica. ☀️ Vrijeme je i za tu priču. Pitate me kako i zašto, zovete je na ulici tim nadimkom, oslovljavate je sa osmijehom – Sunčica. Svi su to prisvojili, nekako prirodno i spontano. Pomislim, kako li je meni došlo to? Vraćam film unazad i dolazim do zadnjeg tromjesečja trudnoće, koja je cijelo vrijeme bila za poželjeti. Već sam tada znala koliko će ovo malo stvorenje biti drago i umiljato, dobro i mirno. Aji sam za vrijeme trudnoće čitala nekoliko duhovnih knjiga – isticala se jedna; i to od mudrog filozofa Ajvanhova koji je često podcrtavao važnost izlazećeg sunca i energije koja nam prelazi u sve ćelije i puni nas; ukoliko znamo meditirati, koristiti afirmacije i upravljati tom nevjerovatno snažnom energijom. Za sve koji žele više saznati- neka potraže štivo Duhovno obrazovanje počinje prije rodjenja od M. Ajvanhova. To sam onda brzo povezala sa jednom od svojih omiljenih izreka : Gdje god da ideš, bez obzira na vrijeme, uvijek sa sobom ponesi Sunce. 🌞 🌞 …. i tako se rodila Sunčeva djevojčica kao primjer svjetlosti, sjaja, jedne iskre novog života i na kraju krajeva – jedne Nove ere i 2020 godine u kojoj je rodjena. Djeca novog doba su zapravo glasnici. Mnogo ih se počelo radjati od 1950 pa do sada…. kada su zapravo ubrzali dolazak 😄 To su djeca koja zahtjevaju poštovanje i pravednost, vrlo intuitivna, i burno reaguju na svaku nepravdu. Zanimaju ih društvene teme poput gladi u svijetu, ratova i ekološkog onečišćenja, teme koje su daleko iznad njihove dobi. Pa vrijeme je… vrijeme da izadjemo iz višestoljetnog mraka na svjetlo 💫💫 uz pomoć najljepše planete našeg sistema : moćnog Sunca i ovih malih, mudrih bića koja su došla na Zemlju da nas nauče i povedu naprijed 🌞💫 • Zanima me, kako vi zovete svoju djecu, imate li slična razmišljanja, da li osjećate da su djeca novog doba medju nama? 💡 • PS Da, tek sad vidjeh da je ORB na slici iznad 🔮😉

A post shared by Naida (@kundurovic) on

Prethodna priča

Berina Stambol ne krije sreću: Drugi rođendan blizanaca

Naredna priča

Kanton sa najviše slučajeva djece oboljele od raka i malignih bolesti

Najnovije iz BEBE

-->