fbpx

Sara Bero za Kidsinfo: Prvi put smo bile nas četiri na moru

Nije tajna da je Sara Bero jedna od najpopularnijih regionalnih ličnosti na Instagramu, a njenoj popularnosti su, između ostalog, doprinijele i tri preslatke kćerke, Irma, Ilda i malena Ina.

Naime, njeni pratitelji s nestrpljenje čekaju svaku novu objavu, a posljednjih dana Sara postavlja fotografije s ljetovanja. Za naš portal je otkrila da je s kćerkama bila u Budvi, što je prvi put da ljetuje sama s njima.

Prvi put smo bile nas četiri na moru. Djevojčice su uživale i plivale, a na Instagramu ste mogli vidjeti video zapise koji svjedoče o tome koliko su Irma i Ilda  samostalne. Same plivaju i rone. Ina je oduševljena sestricama – kazala nam je Sara.

Podsjećamo, Sara je zahvaljujući objavama na Instagramu, ali i svakodnevnim aktivnostima u koje je uključena učinila mnogo kada je riječ o podizanju svijesti o Down sindromu kod ljudi.  Naime, oni koji je prate znaju da Sara ima dvije kćerke, Irmu i Ildu, koje su rođene s ovim sindromom, ali i to da čini sve kako bi one bile samostalne.

Svaka se ljudska ljubav mora steći, osvojiti, zaraditi i, uprkos preprekama, sačuvati. Samo se majčina ljubav niti stiče, niti zarađuje – napisala je ona ispod jedne od fotografija na kojoj pozira s kćerkama.

Prethodna priča

Posjetite Apolo KIDS: Prva i jedina optika za djecu

Naredna priča

Novi video Jelene Jugović Tuncel: Najbolji porodični odmor u ovoj godini

Najnovije iz Celebrity roditelji

-->