fbpx

Posjetite Apolo KIDS: Prva i jedina optika za djecu

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u optici, shvatili smo da djeca zaslužuju pažnju i posvećenost koji su usmjereni u potpunosti na njih. Zbog težnje da se udovolji i najzahtjevnijim željama i potrebama mališana otvorena je prva i jedina optika za djecu, optika Apolo KIDS. Optika Apolo KIDS je nastala iz ljubavi prema djeci sa ciljem da se svi aspekti poslovanja specijaliziraju i podrede isključivo pružanju i zadovoljavanju potreba djece. Optička radnja, Apolo KIDS je smještena na Dobrinji, u Sarajevu.

Kolika je bitnost jedne ovakve optike?

Ako posmatramo dječije potrebe, koje se uveliko razlikuju u odnosu na odrasle, kao i njihove zahtjeve, možemo sa sigrnošću reći da jedna ovakva optika ima mnogo značaja za svu djecu koja nose naočale, kao i za njihove roditelje.

Optika je u potpunosti kako ambijentom, tako i asortimanom prilagođena djeci. Prostor optike je lijepo uređen, u skladu sa najnovijiom svjetskim trendovima te u potpunosti opremljen novim tehnološkim uređajima. Interijer je vrlo interesantan, intenzivnih tonova, osmišljen i prilagođen da je boravak u njemu izuzetno prijatan, u želji da se djeca osjećaju opušteno, bez nelagode i bilo kakvog straha prilikom dolaska i odabira naočala.

U našoj bogatoj ponudi, možete pronaći sunčane naočale, dioptrijske okvire, dioptrijska stakla, kontaktne leće, kao i otopine za njihovu njegu, vezice i silikonske trakice. Plastični, metalni dioptrijski okviri, okviri za bebe, sportski okviri, okviri sa trakicom oko glave, okviri od titana, memory metala, okviri od TR90, liteforce, različitih oblika, šara, kolora, su karakteristike dioptrijskih okvira koje ne nalaze u našoj ponudi, i koji predstavljaju impresivan izbor od preko 1500 modela različitih dioptrijskih okvira.

Naši uposlenici imaju dugogodišnje optičarsko iskustvo, vole djecu i svakom djetetu pristupaju individualno i sa posebnom pažnom, te znaju usmjeriti i dijete i roditelje da odaberu odgovarajući dioptrijski okvir, te time iskažu i osobni stil. Prilikom odabira okvira, potrebno je da budu odgovarajuće veličine, prvenstveno da služe ispravnoj korekciji vida, ali pored toga treba da budu ugodni, lagani, sigurni i napravljeni od kvalitetnih materijala koji su dovoljno čvrsti, da izdrže sve izazove i opasnosti u vrtiću, školi,  igri.

Prethodna priča

Jelena Blagojević Harbinja: Zdrav doručak spreman za 10 minuta

Naredna priča

Sara Bero za Kidsinfo: Prvi put smo bile nas četiri na moru

Najnovije iz VIJESTI

-->