fbpx

Zvezdana Stojaković ne krije ponos: Bila sam kao one matere koje objavljuju knjižice s peticama

Poznata bh. TV voditeljica Zvezdana Stojaković ne svom je Instagram profilu objavila emotivnu poruku u kojoj je otkrila da se njen stariji sin upisao u prvi razred osnovne škole. 

Nakon testiranja ide zasluženi doručak. Petar je birao jer ga je pedagogica nahvalila, a ja kao one matere koje objavljuju knjižice s peticama – napisala je ona ispod fotografije sa sinom. 

Podsjećamo, Zvezdana uz starijeg sina Petra ima i mlađeg Aleka. 

Nikada nisam razmišljala o tome da li su mi djeca razmažena. Imali su i imaju svoje faze ali jako je važno da smo od početka postavili stvari na svoje mjesto. Suprug i ja smo prije svega prijatelji sa našim sinovima, a trudimo se da im pokažemo ko je “glavni” odnosno ko ima autoritet. Nekada je dovoljno da nas pogleda i da zna sta mislimo i šta treba da uradi ili ne radi. Važno je razgovarati s mališanima, ništa ne treba prepuštati slučaju. Ne volim da čujem komentar roditelja za njihovo djete kao opravdanje: “Ma on je mali”. Pa baš zato što je “mali” treba da zna šta smije a šta ne – rekla je ona u jednom od intervjua za magazin “Azra”. 

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Jelena Jugović Tuncel objavila novi video: Mi sa četvero djece

Naredna priča

Renata Krstanović, stručnjakinja XY Roditeljskog savjetnika: Kada i zašto nas djeca lažu?

Najnovije iz Samo za Mamu

-->