fbpx

Jelena Blagojević Harbinja: Drugi rođendan kćerke Tare

Poznata TV voditeljica Jelena Blagojević Harbinja na svom je Instagram profilu podijelila porodičnu fotografiju s proslave drugog rođendana  kćerke Tare. 

Nama su danas dvije. Njoj s nama. Nama s njom. Lijepo se slažemo. Slušamo je. Ona ne čuje nas. Volimo se. Život je. Živote srećan ti naš drugi – napisala je ona ispod fotografije. 

Podsjećamo, Jelena je nedavno, takođe na Instagramu, pisala o nedoumicama s kojima se kao roditelj suočava. 

Da li nekada griješimo, mi roditelji, prema svojoj djeci? Bez obzira na uzrast. Da li nekada donosimo odluke za koje smo sigurni da su ispravne, a možda nisu? Evo ja Taru svaki dan izvodim vani dva puta. Ne obazirem se toliko na vrijeme i razmišljam da je i deset minuta na svježem vazduhu bolje nego nikako. Sinoć je hodala 40 minuta. Sama je tako htjela. Imali smo sanke, mogli smo da je nosimo, ali se uvijek vodim time da bude samostalna i da, iako je još veoma mala, sama donosi odluke. I eto to joj je bilo previše, pa se budila cijelu noć. Ja Taru moram nagovoriti da ide vani jer čim vidi skafander sakrije se ispod stola. A ipak se vodim time da ja znam šta je za nju najbolje napisala je Jelena na Instagramu. 

(Kidsinfo.ba) 

Prethodna priča

Evo zašto je bolje da djeca imaju manje igračaka

Naredna priča

Poznate žene objavile emotivne fotografije povodom Dana majki

Najnovije iz Samo za Mamu

-->