fbpx

Bosanac na odmoru: Rijad Gvozden poklanja online predstavu SOS Dječijim selima BiH

Poznati glumac Rijad Gvozden odlučio je pokloniti online emitovanje predstave “Bosanac na odmoru” SOS Dječijim selima BiH. Rijad je dio svog djetinjstva proveo upravo u SOS Dječijem selu. Predstava će 24. aprila biti dostupna svima, a porukom #nismosami Rijad nam želi pokloniti sat vremena humora i tako nas razveseliti u teškim vremenima.

U izazovnim danima, kada smo socijalno distancirani, nastojimo prilagoditi život situaciji i ostati povezani kroz online svijet. Predstava “Bosanac na odmoru” je humoristična ispovijest supruga koji dolazi sa godišnjeg odmora triput umorniji nego što je na odmor krenuo. Vjerujem da će se sa tom situacijom mnogi poistovjetiti, te će sigurno nasmijati mnoge u danima kada smo izolovani i kada ne možemo otići u pozorište. Ovo emitovanje predstave poklanjam djeci SOS Dječijih sela BiH jer moramo pokazati da smo solidarni i humani, trebamo brinuti o onima kojima je pomoć najpotrebnija. Djeci je danas potrebna sigurnost više nego ikada, a kao neko ko je odrastao u SOS porodici, dobro znam koliko podrška porodice ali i svih nas znači i kako je važno pružiti djeci  šansu za sigurno i bezbrižno djetinjstvo – kaže Rijad.  

Live emitovanje predstave planirano je za petak 24. april,  s početkom u 20:00 sati, a svi zainteresovani mogu se već danas registrovati za besplatno gledanje predstave na stranici SOS Dječijih sela BiH. 

{youtube}3cBexdUYafA{/youtube}

(kidsinfo.ba) 

 

Prethodna priča

Brick Fit Kids: Live treninzi za djecu

Naredna priča

Pandemija u NovamaS agenciji: Djeci nedostaju probe, druženje, sloboda i sve vanškolske aktivnosti

Najnovije iz VIJESTI

-->