fbpx

Cameron Diaz o majčinstvu: Ovo je najbolji dio mog života

Javnost je bila iznenađena kada je poznata glumica Cameron Diaz prije nešto više od tri mjeseca otkrila da je dobila kćerku obzirom na to da niko nije ni znao da je trudna, a sada je po prvi put govorila o majčinstvu. 

Uživam u majčinstvu. To je najbolji dio mog života. Tako sam zahvalna i sretna, to je najbolja stvar ikad i imam sreće što to prolazim sa svojim izabranikom – rekla je ona u jednom od intervjua koji je nedavno dala. 

Naime, ona je govorila i o tome kako s porodicom provodi vrijeme u karantenu. 

Ja moram da kuham svake večeri. Nakon što okupamo bebu i stavimo je na spavanja,  naspem sebi čašu crnog vina, pripremim večeru i odgledam neku seriju – rekla je ona. 

Podsjećamo, Cameron je godinama bila izričita u stavu da ne želi djecu. 

Nisam osoba bez emocija niti sam zbog svoje odluke sebična, da ne biste pomislili da je to razlog. Volim da pomažem ljudima, ali isto tako volim i ono što sam postala. Mogu da se u potpunosti posvetim sebi, da radim na sebi i da budem tu za druge. Ali se jednostavno ne vidim u ulozi majke. Ja sam ono što je sam i mislim da je moj život, bez djece, skroz dobar – govorila je ona u jednom od intervjua. 

(hellomagazin.rs, Kidsinfo.ba) 

 

Prethodna priča

FOTO: Ovako stanovnici Pionirske doline provode dane bez posjetitelja

Naredna priča

Savjet stručnjaka: Smiju li djeca u šetnju bez maske?

Najnovije iz Samo za Mamu

-->